Šta je novo?

Foto papir???

flyche

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2004
Poena
304
Postovanje dobri ljudi.

Kupio sam Canon Pixma 4000 i fotografije na Canon Photo Pro papiru,ispadaju neverovatno savrshene.Ali naravno problem je cena,znam da ni jedan drugi papir nece biti u toj meri kompatibilan,i nece davati tako dobre rezultate,ali zanima me da li neko moze da mi preporuchi neki jeftiniji photo papir,jer za ove pare,mogu da razvijem 3 slike u photo radnji,koliko mene kosta jedna.

HVALA !

V.

Tesko da ces naci nesto jeftinije, i ja sam trazio, pa sam na kraju ipak uzeo Glossy, nije takav kvalitet, ali sta da se radi.
Uostalom, sto ne ides kod fotografa, i sam kazes da je 3x jeftinije?

Da ne otvaram novi thread...... Kupio sam stampac Epson R200 i interesuje me gde mogu da nadem foto papir za njega. Interesuje me ''Epson Premium Glossy Photo Paper''. Iskljucivo me interesuje za stampanje digitalnih slika. Format nije bitan!
Hvala unapred
Poz.

Hvala na pomoci nesharm. Samo mi reci jel su cene izrazene sa PDV-om ili bez? Da li je do maloprodajni i veleprodajni cenovnik?
Poz.

A na čemu je najbolje štampati omote za kutije CD-ova? Foto papir je besmisleno trošiti na to, a na običnom papiru slike su grozne. Pirati su koristili neki puniji sjajan papir koji je sasvim Ok za to, ali ne znam koji je to papir ni gde se kupuje.

wiz011 je napisao(la):
A na čemu je najbolje štampati omote za kutije CD-ova? Foto papir je besmisleno trošiti na to, a na običnom papiru slike su grozne. Pirati su koristili neki puniji sjajan papir koji je sasvim Ok za to, ali ne znam koji je to papir ni gde se kupuje.

Kupish lepo 160 ili 180 gramski papir i nishta ti vishe ne treba .. ja shtampam na 160 gramskom extra je ...

:wave:

Nazad
Vrh Dno