Šta je novo?

fosili od igrica

• Začetnik teme ambis01
  • Datum pokretanja
A

ambis01

Guest
Treba mi neki sajt (koji radi) na kome mogu da nadjem one strare fosile od igrica. Konkretno Scorched Earth. Ako se neko seca nesto na foru Worma samo sa tenkicima, ultra mega atomskim i ostalim cool stvarima. Stvarno zakon. Preko potrebno

ambis01 je napisao(la):
Treba mi neki sajt (koji radi) na kome mogu da nadjem one strare fosile od igrica.

Probaj www.theunderdogs.org . Ali postuj pravila koja su tamo navedena.

Konkretno Scorched Earth. Ako se neko seca nesto na foru Worma samo sa tenkicima, ultra mega atomskim i ostalim cool stvarima. Stvarno zakon. Preko potrebno

A da li neko ima Scorched Earth 2, koja se pojavila za Amigu mesec dana pre nego sto sam je prodao :( Sto put bolja verzija. Makar i za Amiga emuator.

ambis01 je napisao(la):
Treba mi neki sajt (koji radi) na kome mogu da nadjem one strare fosile od igrica. Konkretno Scorched Earth. Ako se neko seca nesto na foru Worma samo sa tenkicima, ultra mega atomskim i ostalim cool stvarima. Stvarno zakon. Preko potrebno

Ja imam Scorched Planet na CD-u. Igra je na foru Worms-a, ali jedini problem kod mog CD-a je to shto je dotichni orginal i optimizovan iskljuchivo za MATROX MISTIQUE grafichke karte!
:( :( :( :( :(

Imam sve :)

Imam i scorched earth 1 i 2, a za Amigu igra se zove Scorched Tanks.
Imam poslednju verziju 1.9, gde ima dosta dodataka.

Adresu za stare igre cim nadjem postujem, verovatno veceras !

Vrh Dno