Šta je novo?

Forum sveta kompjutera

raven2005

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2005
Poena
350
E ovo nisam mogao da verujem... Kada sam video sta je AMD uradio sa AM2 socketom sav ushicen ja postavim thread na forumu sveta kompjutera sa linkom ka threadu na benchmarku... i admini mi obrisu thread sa razlogom da ne treba postavljati threadove ka nasim forumima (benchmarku)... evo na bechmarku mi nikad nisu obrisali thread... da li je ovo moja greska ili njima nesto nije odgovaralo sto sam postavio link ka benchmarku...

A ne shvataju da tako samo teraju ljude od foruma

@storm tamo ima ljudi sa setnet-a? cool :)

Ma ne treba ni raspravljati o SK, zna se ko je najbolji - BENCHMARK :D

@ZoNi
Koliko sam video ovde je postavljen link do benchmarka sa pomenutim sadrzajem, nije mi jasno kakva je to reklama. I sam znas koliko puta ovde "lepimo" linkove ka Xbitu ili nekim drugim forumima/sajtovima ili slicno, i do sada to niko nije protumacio kao reklamu.

Sve zavisi od politike foruma. Obicno oni koji su tek u nekom startu (mali broj usera i poseta, slab broj novih tema i postova) vode takvu politiku, trudeci se da zadrze ljude na jednom mestu. Da li je to pogresno ili ne, u principu nije nase da sudimo.

Inace, pre nego sto krene pljuvacina po SK forumu (kao sto je bila krenula pa je neko od modova sasekao), imajte u vidu da uopste nije lako napraviti balans izmedju kvantiteta i kvaliteta kod foruma. Iako to deluje vrlo jednostavno, u point&click fazonu, napraviti dobar forum i odrzati ga dobrim nije nimalo lagan zadatak.

true... najbitnije je imati kvalitetan sadrzaj

illidan je napisao(la):
true... najbitnije je imati kvalitetan sadrzaj

Pa zar nije AM2 socket kvalitetan sadrzaj... jedina stvar sto nisam ja nista napisao u tom threadu ali sam postavio link na kome se sve moze saznati... a i zasto bi ja pisao nesto sto je vec napisano i krao tudje reci... pitao sam jednog moderatora zasto nema testa o AM2 socketu na njihovom forumu on mi kaze da postoji test ali ce biti u sledecem broju sveta kompjutera i da tamo pogledam... a zar nije Nedjo postavio thread iako treba da bude u sledecem Digitalu test ???

mozda njima nije :D

kUdtiHaEX je napisao(la):
...imajte u vidu da uopste nije lako napraviti balans izmedju kvantiteta i kvaliteta kod foruma. Iako to deluje vrlo jednostavno, u point&click fazonu, napraviti dobar forum i odrzati ga dobrim nije nimalo lagan zadatak.
Lično mislim da dosta zavisi i od Moderatora, znaš i sam. ;)

Pa bilo je ranije i ovde :whip: dok se korisnici nisu doterali u red, i gledaj sad kako je fino :)
Dobro, Drajver vs ostali u Igrama ne računam :)

SuperStarr je napisao(la):
Lično mislim da dosta zavisi i od Moderatora, znaš i sam. ;)

Znam :) to vrlo vrlo dobro :) Medjutim, negde modovi nemaju toliki znacaj kao sto su tamo imali :) Tamo su bili zlatna vredni svi do jednog :D

Bese lepo to vreme.

Pa konkretno, ono sto je uradjeno, je spam, malo "netipican", ali spam i to na kvadrat. Bio bi spam i da si postavio odgovor na neku temu, a jos novi tred..
Da si nesto napisao, prokomentarisao, pa za "vise detalja" postavio link, niko ti ne bi "rec rekao".

Inace, sto se IT-a tice, meni je "dovoljan" Benchmark, i cisto je gubljenje vremena "vrljati" po novootvorenim domacim forumima na tu temu.

Ako neko ima licne interese, to je druga stvar.

Vladd je napisao(la):
...
Inace, sto se IT-a tice, meni je "dovoljan" Benchmark, i cisto je gubljenje vremena "vrljati" po novootvorenim domacim forumima na tu temu...

Apsolutno se slažem ali bilo bi lepo imati još 1 forum vezan za software.
Ova pod-sekcija na BENCHforumu mi deluje malo zapuštena...

ima i za software :D

al' ne sme reklama

Vrh Dno