Šta je novo?

Forum i sajt sa Verat-a NE RADE!!!

Batica

Čuven
Učlanjen(a)
03.09.2002
Poena
619
Što znači samo jedno:

PLJUVATI I GAZITI PO VERATU!!! :mad:

Poslednja izmena:
Batica je napisao(la):
Što znači samo jedno:

PLJUVATI I GAZITI PO VERATU!!! :mad:
Ili promeniti provajdera...

do 12h moglo je da se uloguje na verat, sada ni to...

Nista cudno. Ovih dana verat par sati radi, pa par ne.......i tako ukrug.

Da kucnem u drvo, meni za sada sve lepo radi :D

Srecom da imam nekoliko naloga, jer i ne moze drugacije kada ste na najgoroj centrali. Pre nekoliko dana sam uplatio sate na drugom provajderu, pa sada koristim 2 druga naloga.

Radi... sad a radio je i danas... uglvanom radi mada nekad punkne veza i nema logovanja narednih pola sata veravatno je to do servera...

definitivno ja odustajem od verata......beotel 500 din flat 20 dana i cepaj.....

Hehe ima mnooogoo da se usrecis sa Beotelom. Od 1999. koristim Beotel, i do sredine 2002. godine je bio ok - posle katastrofa.

Stvarno strasno, ceo WWW im je prso'. :mad:
Ne znam za dial up, ne koristim.

Ne znam sta gubite zivce sa tim Veratom. Videh pre neki dan da je dial-up flat kod Tehnikoma 660 din/mesec dana...

Ti ljudi kao da su sa sela dosli da postanu internet provajderi!
Pa jel moguce da ne mogu danas ceo dan da se nakacim jer im NISTA NE RADI,cak ni sajt!

delimir je napisao(la):
Ne znam sta gubite zivce sa tim Veratom. Videh pre neki dan da je dial-up flat kod Tehnikoma 660 din/mesec dana...
Uplatio sam 190 sati za 1000din (za Novu), pa reko ajde da iskoristim :d

Srecom kod drugih provajdera radi net:

Prilozi

• bis4.jpg
    bis4.jpg
    68 KB · Pregleda: 59
smireni je napisao(la):
Uplatio sam 190 sati za 1000din (za Novu), pa reko ajde da iskoristim :d

Pa, s' obzirom da ne mozete ni da se ulogujete, nije iskljuceno da ce ti trajati tih 190 sati do naredne Nove godine :d

delimir je napisao(la):
Pa, s' obzirom da ne mozete ni da se ulogujete, nije iskljuceno da ce ti trajati tih 190 sati do naredne Nove godine :d

bitno je pozitivno razmisljati - i evo sada radi ! ;)

ja sam danas veratu poslao jedno 15 istih mejlova, ipsovao sam ih , i najeb*o sa im se majke i onim seljacnurama sto im rade u predstavnistvu, posto ovo stvarno vise nema smisla sa njima, a tako mi je bilo vazno da jutros posaljem mejl.
elem prelazim na nseto drugo sto se ne zove ni sezam ni verat, videcu

Poslednja izmena:
Verat prso skroz.. Ujutru nijedan sajt sto hostuju nije radio... Vrlo cesto se to desava btw...

E nije bas cesto kVu, ne treba preterivati ali prosto je nedopustivo da ceo sistem pukne i da hosting ne radi celih 7 i kusur sati! I posle toga opet za jedan dan.. sat i nesto..

Vrh Dno