Šta je novo?

Forum B92 - cudan problem u Firefox-u

MCRadisha

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2005
Poena
320
Primetio sam da na forumu B92 (primetio sam to na jos nekim forumima na koje sam slucajno nailazio) Firefox normalno prikazuje samo prvi post u okviru teme, a sve ostale prikazuje kao neku vrstu tree pad-a. Posto se drugi forumi otvaraju normalno pretpostavljam da problem nije do Firefox-a, nego do software-a koji B92 koristi za svoj forum. Jel' moze jos neko da potvrdi da li ima ovaj problem?

Ako sam te dobro razumeo, rešenje je sledeće: Options pa klik na Switch to standard.
Naravno na samom sajtu u Options a ne u FF-u. Da ne bude zabune.

Poslednja izmena:
Upravo tako, malo čačkanja po Opcijama neće škoditi! ;)

Ali, ja nisam registrovan na forumu B92 i drugim forumima na kojima sam to primetio, samo voajerisem tamo. Pretpostavljam da onda nema resenja za taj problem? To i ne bi bio toliki problem za pracenje foruma bez ucestvovanja da, zapravo, osim prvog post-a ostalima ne moze da se pristupi bez registrovanja, a registrovati se na B92 bas i nije lako jer ili ne primaju nove registracije, ili ne prihvataju @gmail, @hotmail itd. ili registracija jednostavno bude ukinuta zbog neaktivnosti i sve nesto u tom fazonu.

Dobro, u svakom slucaju hvala, bar je jasno da problem nije do FF-a.

Nisam ni ja registrovan. Imaš dugme options u desnom gornjem uglu kad otvoriš neku temu. Uradi kako sam ti napisao i sve sledeće teme koje budeš otvarao biće u standardnom prikazu.

Aaa :D Puno hvala. Ja sam mislio da moram da budem registrovan da bih mogao da to promenim.

Vrh Dno