Šta je novo?

formula 1

Mika

Slavan
Učlanjen(a)
18.06.2004
Poena
301
Zna li neko da li je izbacena PC verzija igre formula one 2003.
Znam da postoji verzija za playstation.
pozdrav. :guitar:

Poslednja izmena od urednika:
Ako mislish na reflections, za PC postoji samo F1 99, i naravno jedan od najgorih portova :)

koja je preporuka za F1 simulaciju na PC-u?

[ Honda S2000, 2.0l, 250ks, 9000rpm ]

samo želja, ili je stvarno poseduješ? ;)

Poslednja verzija Formula One serijala za PC je stvarno bila Formula One 99, koji je bio totalno očajan port. Od tada, serijal je ekskluziva Playstationa 2. Još nešto, Sony ima ekskluzivnu F1 licencu do 2006, što znači da će u narednim godinama samo oni izbacivati F1 igre. Formula One 2004 upravo treba da se pojavi u prodaji i biće jedina Formula 1 igra u ovoj godini računajući sve konzole i PC.

Najbolja simulacija je verovatno F1 99-2002 od EA Sportsa, mada sigurno postoji gomila ljudi kojoj se više sviđa Grand Prix 4. Moraćeš sam da probaš, kod mene EA-ova igra ima prednost.

Koliko sam razumeo trebalo bi da se pojavi formula one 2004 ove godine , ukoliko neko ima informacije gde moze da se nabavi neka ih ovde plasira

nidza je napisao(la):
[ Honda S2000, 2.0l, 250ks, 9000rpm ]

samo želja, ili je stvarno poseduješ? ;)

Nije chak ni top3 zelja, ali je jedna od savrshenstava danashnje auto industrije ;)

Shto se tich najbolje F1 simulacije, bez pogovora EA F1 99-02...Pored toga shto je najbolja, za nju postoji gomila raznih kvalitetnih modova...

@Omnik: ima, ima :)

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Shto se tich najbolje F1 simulacije, bez pogovora EA F1 99-02...Pored toga shto je najbolja, za nju postoji gomila raznih kvalitetnih modova...

Tacno tako, a cini mi se da bi negde u augustu trebali da se pojave 04 modovi za F1C, RH verzija i CDTP verzija, kao i prosle godine.

Kao sto je gore vec receno, Sony je prakticno zatvorio i onemogucio pojavljivanje F1 simulacija na PC-u sve do 2007, tako da je jedini nacin privatni modovi koji ce sigurno ovako izlaziti, zasada svakako bazirani na EA ISI engine-u.

Posto je SimBin preuzeo taj engine i razvija ga dalje za potrebe svoje FIA simulacije zvane GTR, moguce je da buduce sezone budu bazirane na tom znacajno usavrsenom engine-u.

Ako misliš na grafički engine, on i sada nije baš savršenstvo, tako da će ga teško kasnije koristiti.GTR deluje cool, konačno se neko setio da obradi pravo Gran Turismo takmičenje.

Koliko je meni poznato, nemoguće je napraviti kvalitetan mod jer je nemoguće da ubace novi sistem kvalifikovanja i bodovanja, kao i neke izmene u pravilima koje su nastupile od 2003. godine.

Što se mene tiče, biću zadovoljan sa Formula One serijalom. On doduše balansira između arkade i simulacije, ali meni baš to treba:)

Nazad
Vrh Dno