Šta je novo?

Formula 1 2009

Mislim da bi to mnogi voleli znati , ali ....

Ima informacija na codemastersovom forumu... Citao sam ih pre mesec-dva...

p.s. Koliko se secam, igra izlazi na leto, a to je jel, najvaznija informacija;)

Poslednja izmena:
Samo da ne eksperimentišu i pokušavaju da prave simulaciju (Codemasters nema ni jednu dobru) - bolje nek bude arkada, ali dobra ;)
A ako još bude bilo i fizičkih oštećenja bolida od multiplayera će da nastane carmageddon (kao GRID).

Treba mi prava F1 simulacija, bar kao sto je GTR2. Za arkadu NFS serijal, je tata.

Ja bih licno voleo nekog managera F1 zna li neko da li je izaslo nesto takvo u poslednjih par godina.

Meni bi legao jedan potezni F1 :d

Ili F1 RPG :)

F1 - shooter. Skupljas kintu i upgradeujes bolid. Ono kao Marko Kraljvevic upgradeujes mega plug i ores stazu iza sebe... ili upgradeujes stereo u bolidu i pustas gusle u Monzi :S

Vest je malo starija, ali nista se (zvanicno) nije promenilo u medjuvremenu:

GRID and DiRT are aimed at an arcade audience and they do that very well. F1 has different requirements and will get a completely different treatment from our in-house team, including full on sim options, physics, rules and regs etc. We will also have arcade requirements catered for as well. How this will be split we do not know yet, but split it will be.

http://kotaku.com/5022802/relax-codemasters-f1-game-is-a-sim

Ova recenica je epic:
No word on whether they'll also include team spying and nazi sex dungeons, but we can only hope.

:D:D

kolko ja znam F1 2009 je mod za neku matoru verziju F1a sa PCa

Ja bi najvise voleo nesto pola-simulacija , pola-arkada kao oni stari EASport-ovi F1 naslovi , oni su mi se bas svidjali , i bilo je to jedino dobro sto je EA radio.

Zato shto to EA nije ni radio :d

Treba mi prava F1 simulacija, bar kao sto je GTR2. Za arkadu NFS serijal, je tata.

To niko ne bi hteo da kupuje. F1 2009 je multiplatform igra, sumnjam da žele da se fokusiraju na hardcore PC fanove, koji predstavljaju minornu manjinu.

Naravno da ne bi, vidim GT5p je kao nesimulacija potpuni promasaj, isto kao sto su i iRacing i rFactor....
jos us to exkluzive, zamislite kad bi bila odradjena jedna multiplatformska simulacija sa pomagalima i klizacima za podesavanje koliko realno bi vam odgovaralo da bude.

Ma to garant niko ne bi hteo da kupuje. Jos narocito sad kad se timovi suocavaju sa svetskom krizom i kada i ferari i mclaren i bmw , reno , i jos gomila njih srozava budzete i dovodi se u pitanje zanimljivost cele sledece sezone , bas mislim da fanovi uopste ne bi bili zainteresovani.

Meni najbolje lezi "arkadna simulacija" ala GRID - ne mozesh da vozish tako shto samo pritisnesh dugme za gas kao NFS, ali ne morash da se ubijash da bi nauchio kako da vozish normalno. Mrzim kada igra trazi "zrtve" od igracha.

Naravno da ne bi, vidim GT5p je kao nesimulacija potpuni promasaj, isto kao sto su i iRacing i rFactor....
jos us to exkluzive, zamislite kad bi bila odradjena jedna multiplatformska simulacija sa pomagalima i klizacima za podesavanje koliko realno bi vam odgovaralo da bude.

95% igrača koristiti nekakva pomagala, ili poluarkadni mod kao u GT 5 Prologue. Zbog toga, mnogo je bitnije da se njima izađe u susret. Šta misliš, koliko vlasnika GT5 Prologue-a ima volan? Svaki deseti?

Al' ozbiljno!

Da vam kazem sta mi je rekao Milan Tarot;)

Kaze da ce biti poput Race Drivera 3 - znaci grid sa pravilima, flagovima, i malo vise "simulacijskim" upravljanjem, iliti Race Driver 3 sa GRiD grafikom, sta vam je draze :wave:

Poslednja izmena:
Cudno , meni je na isto pitanje rekao da se okrenem 3x i izgovorim 10 hajl-hitlerovki za svaki slucaj :D

95% igrača koristiti nekakva pomagala, ili poluarkadni mod kao u GT 5 Prologue. Zbog toga, mnogo je bitnije da se njima izađe u susret. Šta misliš, koliko vlasnika GT5 Prologue-a ima volan? Svaki deseti?

95% malo sutra! Svi koji su uzeli GT5p znaju da je simulacija i to je jedan od bitnijih razloga zbog koga su ga i uzeli.
Uostalom , pomagala kao sto su ABS i kontrola proklizavanja i nisu bas pomagala , jer ih ima svaki iole normalniji auto...

I ne moras da imas G25 da bi vozio bez pomagala.. boze...

Pa i na PS3 kad uključiš igru uvek piše "Playstation 3", ali to ne znači da je svaka igra Sonijeva... EA je u ovom slučaju bio izdavač (kontakti, marketing, distribucija, promocija, pravni poslovi), a razvojni timovi (dizajn, programiranje, optimizacija) su bili image space i visual science...

95% malo sutra! Svi koji su uzeli GT5p znaju da je simulacija i to je jedan od bitnijih razloga zbog koga su ga i uzeli.
Uostalom , pomagala kao sto su ABS i kontrola proklizavanja i nisu bas pomagala , jer ih ima svaki iole normalniji auto...

I ne moras da imas G25 da bi vozio bez pomagala.. boze...

Ne zavaravaj se, 95 % je cak i optimisticna cifra..

Gran Turismo se kupuje najvishe zbog "contenta", grafike i dobre fizike, jer ma koliko ljudi igralo arkade, znaju da provale razliku izmedju NFSa i GTa.

Nazad
Vrh Dno