Šta je novo?

Formiranje sistematizovane baze medijskih fajlova

emaremare

Znamenit
Učlanjen(a)
21.09.2007
Poena
1,295
Znam da naslov zvuci boze me sacuvaj ali stvar je jednostavna, prosto nisam znao kako drugacije da je nazovem niti gde da je postavim. Valjda nisam omanuo.

Medisjki fajlovi = TV Serije

Evo i ocemu se radi, zelim da formiram automatizovanu bazu medijskih fajlova po sledecem principu:

Sick Rage da obavlja veci deo posla preko Utorrenta a da folderi budu NAZIV SERIJE/S01/01

Svaka epizoda da ima svoj poseban folder, kao i svaka sezona.

Da se automatski skida prevod, prevod da se renamuje u isti naziv kao epizoda i da se kovertuje u UTF-8 (ovo oko konvertovanja u UTF-8 treba jos da proverim dal je neophodno)

Sve ovo gore cu sam pokusati da namestim, ali ako se vec neko slicno patio moze da napise svoja iskustva i hintove.

I najbitnije pitanje da li se nekako mogu povezati PLEX i MPC HC na racunaru gde je Plex server, tako da kada se nesto gleda preko MPCa da PLEX zna da je odgledano i dokle se stiglo?

Ili je moguce preko PLEX web interfacea na racunaru gde je server namestiti MPC kao eksterni player pa da se tako resi ovo. Pokusao sam ovo ali nisam video da moze.

Uspeo sam sve da namestim, Sickrage se baš lako namešta sve što sam hteo sam namestio. U plexu dodat agent srt2utf8 koji snima srt titlove u UTF8 i onda nema problema na Samsung TV sa našim slovima.

Na PC može da se korsiti Plex Home Theater kako bi bio u sync-u sa ostalim uredjajima na kojima je PLEX. Jedino se još zezam sa MPC da bude eksterni player PHT-u. Zapravo nisam se puno ni cimao sa time.

Nazad
Vrh Dno