Šta je novo?

Formatiranje XP

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Kako da obrisem XP iz Viste. Probao sam i na format u My Computeru i iz command prompta i iz safe moda ali pise "Windows unable to complete format" uvek. Neda mi, a ne znam zasto. Moze neko resenje?

Poslednja izmena:
Nisam siguran ali bi trebalo da imaš jedan folder, samo što sam zaboravi kako se zove, koji napravi Vista i u njemu je stara instalacija XP i programi. Nisam baš siguran ali čini mi se da je to jedan folder kada se ide na Upgrade verziju i meni je dopustio da ga obrišem iz Win explorera. Pazi ja sam i samo tu Vistu probao, tj. upgrade verziju.

[sarcasm]A inače je mnogo teško preko Partition Magica to da se uradi.[/sarcasm]

Poslednja izmena od urednika:
Ubaci, butabilni XP i pokreni, obrisi particiju na kojoj ti je XP u setup-u i restartuj komp.
Kada ti se upali Vista i kada budes hteo da udjes u particiju trazice ti da je formatiras i to je to.

Ubaci, butabilni XP i pokreni, obrisi particiju na kojoj ti je XP u setup-u i restartuj komp.
Kada ti se upali Vista i kada budes hteo da udjes u particiju trazice ti da je formatiras i to je to.

Xp mi nije na particiji nego na drugom hard disku. Na jednom Vista na drugom XP

Pa dobro, ubaci samo taj BOOT XP i ostavi samo taj hard na kom ti je XP i odradi to sto sam ti rekao.

Nazad
Vrh Dno