Šta je novo?

Formatiranje HD502HJ hdd-a

combe

Cenjen
Učlanjen(a)
05.06.2010
Poena
155
Dobio sam ovog samsunga potpuno novog e sad zanima me kako da ga formatiram s' obzirom da trenutno nikako ne mogu sa win7 a hitno mi je zbog back up-a nekog. Problem je u tome sto kasnije hocu na njega da stavim i win7 i u stvari pitanje je da li mogu da napravim dve particije gde ce xp biti na prvoj a win7 na drugoj? U tom slucaju bih tu drugu particiju za win7 formatirao iz xp-a. Da li ce to posle biti problem za win7 i da li da formatiram full ili quick tu drugu particiju iz xp-a?

Najlakse ti je da recimo pokrenes instalaciju nekog OSa pa da izparticionises i izformatiras i onda zabatalis ostatak instalacije, ako vec nemas recimo Hirens Boot CD. Mozes odmah da napravis particije, pa posle kad bude doslo vreme instaliras xp na jednu pa 7 na drugu. (preporucio bih ti da ides tim redom). Za prvo formatiranje idi na full.

Nisam to mislio nego nemam trenutno win7 a citao sam da formatiranje u xp nije isto kao u win7 ali nisam skapirao najbolje zbog cega pa me samo interesuje da li je generalno bolje formatirati hard u win7 nego u xp ili je isto. To me je zapravo interesovalo najvise. Hvala za odgovore.

Poslednja izmena:
Vrh Dno