Šta je novo?

Formatiran i reparticionisan hard-ima li nade za podatke?

HAD~

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2011
Poena
245
Pre par dana drugu je zabagovao komp i on je digao novi sistem, ali nije sacuao podatke. Hard je formatiran i reparticionisan. E sad posto je imao par gb vaznih podataka pita da li mogu da se povrate?

mozes da pokusas sa recovery alatima koji pokusavaju cele particije da izvlace (ja licno koristim minitool power data recovery) ali posto je vec pisano preko ne bih puno ocekivao.

Easeus data recovery prof. pa complete recovery ako se dobro secam....i drzi palceve :)

То што је форматиран и репартиционисан није никакав проблем али то што је дигнут нови систем може много да значи. Ако су подаци били негде изван почетног простора, вероватно ће да буде лак посао. Само нека избегава да користи тај хард док не сазна.

Sistem je podignut i instaliran je antivirus, mozila, drajveri za grafiku i mozda jos nesto. Koristi ga, ali samo za net preko mozile.

i taj mozilin kes mozda pise preko tih fajlova sto bi da spasi,kamoli sta drugo.kao sto rekoh,nek' se pozdravi sa podacima,ako sta izvuce super,ali jako male sanse.

Какав је био распоред (и величина) партиција пре а какав је сада? Где су били ти документи? Сваки приступ том харду значи шанса мање да врати документе. Мени делује да му и нису толико важни.

ja sam imao jednom coveka koji je uradio slicnu stvar.
I ja mu kazem iskljuci komp donesi. I eto ti njega za 3 sata...jel si ugasio jesam...
Samo jedan fajl je trebao neki MDB ili nesto.... Nadjem ja fajl, al korumpiran. Probam alatima za pokravku, nece...
Editujem i krenem da citam...poznat mi text...ima deo fajla pa onda neki tekst cod...lici na nesto. I onda prepoznam source code jednog konkurenta...
I zovnem coveka, reko jel si isao na taj sajt posle razgovora samnom....kaze jesam samo da vidim...
E to samo da vidim mu se ugnjezdilo bas na prvo slobodno mesto. Pravo preko obrisanog fajla. Maler
Rodime majko srecnog...al treba videti. I ne ocekivati da se dobije sve kako je bilo

Nazad
Vrh Dno