Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Elem, koga vise zanima (ne mislim na nas koji smo se ovde javili) u pitanju je mod za Battlefield 1942, imate jedan od fan sajtova pa pogledajte (ili ovaj). Igra je vrlo preporuchljiva za svakog ko voli BF fazon i WW2 akciju, FH je najbolji moguci mod sto se toga tiche.
Okupljamo se neko vreme unazad ponedeljkom u Mojo igraonici dole u metrou (posto vune nece da igraju BF2), i o tome vishe na multiplay-u.
Trenutno je stanje takvo da glasniji deo protivnicke ekipe (na chelu sa vrsnim tenkistom Weletom) i dalje savladava prve, dechije korake u BF2, pa vise vole da igraju ono sto, kolko-tolko znaju :test: :d
blah laz za prve decije korake...
nego BF2 nema "ono" nesto da ga cini zaraznim. Porediti FH i BF2 je ko porediti voznju brzim kolima sa 3 napaljene italijanke i gledanje mesecine sa drugaricom.
Svaki FPS za nas je nesto implementirano, a koliko smo "losi" u BF2 ce se videti kad se konacno skupi 30+ legalnih kopija. Cisto da vam pokazemo ko je izmislio pobedjivanje.
PS. nek ti prica Wulfson o masakrima na DODu sinoc... :exploder:
nego jel moguce da ovolika populacija na benchu ne igra niti je probala FH?
pazi.... igram redovnom, rado cu se pojaviti kad bude okupljanje, a gde vi to igrate :d
vunice 😛 :cigar:
p.s. generalno bf scena kod nas je :S: , ni malo me necudi sto FH malo ko igra, racunajuci na to da tu nema trcanja pred rudu....... ( a i veliki je mod, treba skinuiti 3cd-a, cisto za probati dal ti se djasvi, a nisam jos video da se negde deli 😀 )
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=47091 - jedna jedina tema :S:
pored toga, u nekom best-game-pollu ste se javili ti i pail.
To je to :wall:
Shteta, inache, sad vec ljudi imaju net kako treba, ima dobrih servera a BF se nalazi jeftino, a mod je free, samo treba skinuti. Evo, reckacu ja mod ako neko zeli da proba, na DVD (2.45GB), najmanji problem narezati...