Šta je novo?

Forgotten Hope

Wele

Čuven
Učlanjen(a)
29.03.2003
Poena
619
jel ima neko da malo ozbiljnije pika ovo?
osim ovog Chausheskua? :D

je li vune jel vi to mene malo ... ;)

sad da cekam wulfsona i lajbringera da se jave?

Nema bre Wele, mozda jedan ako se javi, plafon.

Elem, koga vise zanima (ne mislim na nas koji smo se ovde javili) u pitanju je mod za Battlefield 1942, imate jedan od fan sajtova pa pogledajte (ili ovaj). Igra je vrlo preporuchljiva za svakog ko voli BF fazon i WW2 akciju, FH je najbolji moguci mod sto se toga tiche.

Okupljamo se neko vreme unazad ponedeljkom u Mojo igraonici dole u metrou (posto vune nece da igraju BF2), i o tome vishe na multiplay-u.
Trenutno je stanje takvo da glasniji deo protivnicke ekipe (na chelu sa vrsnim tenkistom Weletom) i dalje savladava prve, dechije korake u BF2, pa vise vole da igraju ono sto, kolko-tolko znaju :test: :d

blah laz za prve decije korake...
nego BF2 nema "ono" nesto da ga cini zaraznim. Porediti FH i BF2 je ko porediti voznju brzim kolima sa 3 napaljene italijanke i gledanje mesecine sa drugaricom.

Svaki FPS za nas je nesto implementirano, a koliko smo "losi" u BF2 ce se videti kad se konacno skupi 30+ legalnih kopija. Cisto da vam pokazemo ko je izmislio pobedjivanje.

PS. nek ti prica Wulfson o masakrima na DODu sinoc... :exploder:

nego jel moguce da ovolika populacija na benchu ne igra niti je probala FH?

pazi.... igram redovnom, rado cu se pojaviti kad bude okupljanje, a gde vi to igrate :d

vunice :p :cigar:

p.s. generalno bf scena kod nas je :S: , ni malo me necudi sto FH malo ko igra, racunajuci na to da tu nema trcanja pred rudu....... ( a i veliki je mod, treba skinuiti 3cd-a, cisto za probati dal ti se djasvi, a nisam jos video da se negde deli :D )

Poslednja izmena:
moguce je wele, evo search sta kaze:

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=47091 - jedna jedina tema :S:
pored toga, u nekom best-game-pollu ste se javili ti i pail.
To je to :wall:
Shteta, inache, sad vec ljudi imaju net kako treba, ima dobrih servera a BF se nalazi jeftino, a mod je free, samo treba skinuti. Evo, reckacu ja mod ako neko zeli da proba, na DVD (2.45GB), najmanji problem narezati...

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA BUDALO HAHAHHAHAHAHAHA
Evo ga IS2 KOMANDER :)))))))

Nazad
Vrh Dno