Šta je novo?

Forceware 81.84 Windows 2000/XP, Forceware 81.84 (x64)

Mene interesuje kada ce da naprave vec te driver-e optimizovane za 7800GTX!? A najavljeno je. 😉

POZ :wave:

Poslednja izmena:
mogli bi vecj jednom da nas usrecje...
🙂

Lici na non-WHQL shit... znam da nije na meni da rasudjujem posto imam GF2MX ali strasno mi smeta sto mi vraca Brightnes na monitoru na 0 kad god odem u nVidia control panel. Strasno...

I da, zaboravio sam nesto da kazem...

Ko oce da skine najnovije oficijelne i neoficijelne drajvere ne mora ici na razne Guru3D ili tako nesto, treba da poseti ftp://download.nvidia.com i ftp://download1.nvidia.com, najbolje preko Total Commandera - podesite FTP konekciju i zvizne te anonymus i e-mail kao pasword.

Ja sam odande svuko 81.84.

Jadni ovi ljudi sa 7800GTX-evima, ne radi im sve u 2048x1536 na maxu bez te optimizacije drivera :d

Typhoon.X je napisao(la):
Jadni ovi ljudi sa 7800GTX-evima, ne radi im sve u 2048x1536 na maxu bez te optimizacije drivera :d

E sad bas... 😀
Edit: Samo malo da mi optimizuju da barem imam na default-u 9000 peona u 3DMark05, pa da mogu da se nadam da sa OC imam oko 10000 (sada na default-u imam 8689). 😉

Poslednja izmena:
pa daleko od tog da smo "jadni" pa kukamo kako nam ne radi....vise ima veze sa time da nam kartice konacno progledaju sa optimizovanim drajverima...

btw gidra...lep skor...your kung fu is stonger then mine :d

@Gidra - skor ti je sa novim drajverima?Ako jeste koliko su ti poena nabudzili?Meni je 8099 sa 78...Nije da se zalim ali bih jos malo da ga poteram...inace skor je sa 480/1350 klokom...

mLaki je napisao(la):
Lici na non-WHQL shit... znam da nije na meni da rasudjujem posto imam GF2MX ali strasno mi smeta sto mi vraca Brightnes na monitoru na 0 kad god odem u nVidia control panel. Strasno...

Sta ti, crni prijatelju, trazis sa ovim driverima na tvojoj karti :zgran: Garantovano ce ti raditi bolje sa nekim starim!

U readme ju pise da podrzava GF2MX.. Zasto da ih ne probam? :smoke:

@Citizen X

Matere ti kako uspevas da teras tvoju masinu na Chieftec 360W?
Da li ti graficka prijavljuje da joj napajanje nije dovoljno?

Poslednja izmena:
Skor od 8689 poena je na default-u sa driver-ima 78.01
Ipak je to TOP verzija. 😉

Poslednja izmena:
lepo lepo Gidra ...a sto se tice napajanja 360W je sasvim dovoljno za ovu spravu...sve radi kako treba🙂

Nazad
Vrh Dno