Šta je novo?

For Jaksa only

Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
620
Secas se onog Big towera sto si mi prod'o ?
Malo sam ga nashminkao :d

Prilozi

• fujj.jpg
    fujj.jpg
    440.5 KB · Pregleda: 423
Poslednja izmena:
Sredi sobu prvo, vise ce i tebi i njoj znaciti :)

Pozdrav!

e Sasa, nemo da te ZverBre banuje - ovo je For Jaksa only :)

(on to sa Jaksom private/javno )

Nisi mu napisao koliko da plati da ga vrati u svoj posed.
Ako voli kichericu tipa silver/black...

A silver/black je kicherica?

Da, silver-black je najcesce kicherica, mada ne veca od full silver varijante :)

Moze da bude, i ne mora; ko i svaka druga kombinacija boja, narocito kad je u trendu.
Ovo Zverkino - hm...

@ZverBre: Pravi si 'aker :D :d

PS

Nije lose uopste :)

Kuciste:"Kako sam se nadala, dobro sam se udala". :)

Poslednja izmena:
Nije mi jasno sta fali silver-black kombinaciji?Jos gora je neka Gold White kombinacija koja se namnozila kod mene u nisu.Izgleda kao mochka.

Ma ljudi, nisam ja molovao "Case" da bi bio u trendu vec zato sto je pozutelo od cigareta i postalo svo tachkasto od muvljeg izmeta. :D E sad neko ce reci: "Sto ga neperesh chiko?" Pokusavao sam raznim PC cleanerima i hemikalijama al ne vredi.Govanca nekako i skinem al zuto od dima nikako.

ZverBre je napisao(la):
Ma ljudi, nisam ja molovao "Case" da bi bio u trendu vec zato sto je pozutelo od cigareta i postalo svo tachkasto od muvljeg izmeta. :D E sad neko ce reci: "Sto ga neperesh chiko?" Pokusavao sam raznim PC cleanerima i hemikalijama al ne vredi.Govanca nekako i skinem al zuto od dima nikako.
A sta si ono reko onomad za Bogicinu radnju? :-devil-:

ha ha ha Bogica road runner :D.
Osecam da jos ima ljudi koji kod njega cekaju na isporuku neke kt 133 ploche naruchene pre par godina.
Citiram: " E pa momak roba je u magacinu, nemogu da vam isporuchim robu za pola sata.Morate malo da sacekate " :D :p

ZverBre sto ovu sliku nisi objavio pre Cebita,mozda bi dobio nagradu,a kasnije i pobedio zapadnoevropski kiceraj.

Wolfman je napisao(la):
...Nije mi jasno sta fali silver-black kombinaciji?...
Meni se isto baš dopada silver/black kombinacija.

Poslednja izmena:
Vrh Dno