Milan82bh
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.09.2003
- Poena
- 649
Istina, postoje pocetnici, poznavaoci i profesionalci fudbalskih simulacija.
Ja sa ovim threadom hocu da vidim koliko zaista ima Pro. clanova foruma koji se "razumeju" u fudbal.
Pocecu od sebe....
Davne 1997 sam prvi put imao prilike da se susretnem sa jednom menadzerskom simulacijom fudbala.Naravno to je bio legendarni "Premiere Manager 95". Na prvi pogled igra mi je delovala mnogo zamorna jer nije bilo mnogo animacija, sto je za to vreme bilo nezamislivo (izuzimajuci P&C avanture). Kasnije kada poceo da shvatam sam koncept, bilo je mnogo zanimljivije...da sad ne pricam mnogo...
Moj krajnji domet u PM95 je bila 2384 godina, to sam dobro zapamtio jer sam bio pred ponavljanje I. razreda srednje skole(naravno zbog tog menadzera , jer iz kuce nisam izlazio, javljao na telefon, batalio treninge itd.)!
Posle sam je izbrisao, polozio prvi razred(kako-tako, bolje nije moglo
) i prebacio se na onaj "pravi" fudbal.....FIFA 98! 
Da sad ne bih balavio mnogo, reci cu samo dokle sam stigao u sledecim nama dobro poznatim simulacijama(barem ono cega se secam):
- CM 03/04 -
-Betis , 2026 god.
-Inter , 2012 god.
-Partizan , 2010 god.
...
- Football Manager 05 -
-Inter , 2013 god.
-Partizan , 2007 god.
-At.Madrid , 2017 god.
-York , 2011 god.
Naravno osvajao sam sa svima titule i kupove samp. drzave,evrope i sveta.
E sad pitanje je sta ste vi igrali, sa kojim klubom i od kada ste poceli da gubite vreme uz fudbalske menadzere?
A ono sto me najvise interesuje, "Sta ste najduze/najvise igrali?"
PS.
Ovaj thred/pool je posvecen najnovijem nastavku najbolje simulacije menadzera do sada Football Manager 2006, koji se nedavno pojavio! :banana:
Uh al' sam prso!
poz
Ja sa ovim threadom hocu da vidim koliko zaista ima Pro. clanova foruma koji se "razumeju" u fudbal.
Pocecu od sebe....
Davne 1997 sam prvi put imao prilike da se susretnem sa jednom menadzerskom simulacijom fudbala.Naravno to je bio legendarni "Premiere Manager 95". Na prvi pogled igra mi je delovala mnogo zamorna jer nije bilo mnogo animacija, sto je za to vreme bilo nezamislivo (izuzimajuci P&C avanture). Kasnije kada poceo da shvatam sam koncept, bilo je mnogo zanimljivije...da sad ne pricam mnogo...
Moj krajnji domet u PM95 je bila 2384 godina, to sam dobro zapamtio jer sam bio pred ponavljanje I. razreda srednje skole(naravno zbog tog menadzera , jer iz kuce nisam izlazio, javljao na telefon, batalio treninge itd.)!
Posle sam je izbrisao, polozio prvi razred(kako-tako, bolje nije moglo
Da sad ne bih balavio mnogo, reci cu samo dokle sam stigao u sledecim nama dobro poznatim simulacijama(barem ono cega se secam):
- CM 03/04 -
-Betis , 2026 god.
-Inter , 2012 god.
-Partizan , 2010 god.
...
- Football Manager 05 -
-Inter , 2013 god.
-Partizan , 2007 god.
-At.Madrid , 2017 god.
-York , 2011 god.
Naravno osvajao sam sa svima titule i kupove samp. drzave,evrope i sveta.
E sad pitanje je sta ste vi igrali, sa kojim klubom i od kada ste poceli da gubite vreme uz fudbalske menadzere?
A ono sto me najvise interesuje, "Sta ste najduze/najvise igrali?"
PS.
Ovaj thred/pool je posvecen najnovijem nastavku najbolje simulacije menadzera do sada Football Manager 2006, koji se nedavno pojavio! :banana:
Uh al' sam prso!
poz
Poslednja izmena: