Šta je novo?

Football Manager 2016

Sc8eR

Cenjen
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poena
195
Danas izlazi novi FM a još uvek nema svoju temu :)
Jel neko već igrao Betu? Kakva je igra ove godine?

Ista kao i svake ostale :d

Od 2012-13 kad su ubacili pregovore sa agentima, ama bas nista pametno nisu promenili :)

U suštini i ne treba previše stvari da dodaju. Samo previše komplikuju igru nepotrebnim opcijama.
Koliko sam video ove godine su proširili i "poboljšali" konferencije za štampu kojima većina igrača ionako ne prisustvuje. Takodje, ono kreiranje lika kao u SIMSU mi nema nikakvu upotrebnu vrednost u igri.
Mene zanima ponašanje igrača na terenu. Prethodnih godina je bilo previše situacija u kojima igrači (a naročito golmani) gledaju u loptu koja je metar i ne reaguju. Na to treba da se maksimalno forsiraju.

U suštini i ne treba previše stvari da dodaju. Samo previše komplikuju igru nepotrebnim opcijama.
Koliko sam video ove godine su proširili i "poboljšali" konferencije za štampu kojima većina igrača ionako ne prisustvuje. Takodje, ono kreiranje lika kao u SIMSU mi nema nikakvu upotrebnu vrednost u igri.
Mene zanima ponašanje igrača na terenu. Prethodnih godina je bilo previše situacija u kojima igrači (a naročito golmani) gledaju u loptu koja je metar i ne reaguju. Na to treba da se maksimalno forsiraju.

To je već malo popravljeno u 15 ici-(nije baš toliko često),naravno može bolje.Ali-po meni- customize igrača je uvek zanimljiva stvar-pošto daje neki lični pečat. Pre 2015-FM nije mogao da sakpira ni koaj je omiljena formacija menadžera- 2015 su dozvolili da sam menadžer stavi. Tako da-te opcije nisu loše-meni je više smor ovo nagovaranje igrača da se predomisli...

Razmisljao sam da uzmem sa nuuvema ali kazu da je region locked...isto je bilo i za gta 5 pa igra normalno radi.. Jel uzimao neko?

FM je na nuuvemu region locked par godina unazad...

Igrao sam betu, danas instaliram full verziju. Nije losa 16-ica u principu, ocekivao sam vece promene, nesto revolucionarno ali dobro... U principu svaka verzija je blagi napredak u odnosu na proslu. Kad odigram konacnu verziju moci cu da kazem nesto vise.

Bagova nikad vise. I dalje ce trebati 2-3 zakrpe da bi igra bila igriva. Svake godine jos od CM serije kupujem igru i svaki put se razocaram sto realno tek od trece zakrpe moze da se igra. A tad vec treba sacekati i januarski prelazni rok. :/

Pa dobro, pretnodnih nekoliko godina je opšte poznato da je igra stvarno "igriva" tek posle patcha sa oznakom .3, tj januarskih transfera.

Iz godine u godinu je interesovanje za FM sve manje, nazalost.

Bagova nikad vise. I dalje ce trebati 2-3 zakrpe da bi igra bila igriva. Svake godine jos od CM serije kupujem igru i svaki put se razocaram sto realno tek od trece zakrpe moze da se igra. A tad vec treba sacekati i januarski prelazni rok. :/

A kakvih bagova? Ja igram od prvog dana kad je izasla beta i veoma sam zadovoljan.

Meni je na primer 15-ica radila od pocetka ok, nisam imao nekih problema.
Beta 2016 mi je takodje radila zadovoljavajuce ali ova 16.1.1. verzija je toliko je*eno bagovita da ne moze da se igra.
Spora je, kada sam loadovao igru ostao mi je load skrin a u pozadini klikcem po meniju ma katastrofa...
Definitivno ne mogu da igram, moram da cekam 1 ili 2 peca. Sva sreca pa sam zauzet dosta pa ni ne mogu da igram.

Nazad
Vrh Dno