Šta je novo?

Foobar2000 problemi

gordan84

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2008
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
5800x
GPU
4070 Ti
Ovaj plejer me nekada na trenutke oduševi a nekada razočara.

Prije neki dan sam našao neku temu i stvarno je postao funkcionalan i pregledan.

Međutim, ne može biti sve kako treba; postavio sam mu za biblioteku folder Muzika, u kome se nalaze 4 podfoldera sa razdvojenim žanrovima muzike; međutim on samo "pokupi" informacije od prva 2 foldera a ostalih nema nikako u biblioteci. Probao sam reinstalirati al' ne pomaže.

Druga stvar su ape fajlovi (da zanemarimo to što treba poseban dodatak da ih pročita); u jednom ape fajlu su smještene sve pjesme, koje foobar stvarno prikaže kao jednu pjesmu koja traje cca 80min, dok u Aimp-u ili Winampu se prikažu odvojene pjesme, i svaka se može klikom selektovati. Nadam se da ste nailazili na takve situacije.
Takođe takvih fajlova imam i u flac formatu i ista je stvar tj. u jednom flac fajlu sve pjesme koje foobar nezna da razdvoji.

Ima li rješenja za ovo?

Proveri da li su ti folderi koje f2k ne vidi hidden, system ili slicno. Drugo, Foobar bez problema vidi flac i ape fajlove sa ugradjenim cue fajlom. Probaj desni klik na tu 80min pesmu pa edit cue sheet. Da li ga ima?

Kako se zovu ta dva foldera, probaj da im promenis ime... Glupost, al meni je resila problem.

Kako se zovu ta dva foldera, probaj da im promenis ime... Glupost, al meni je resila problem.

Zaobišao sam folder muzika i selektovao pojedinačno ova 4 foldera po žanrovima, uglavnom sada je ok.

Što se tiče flac i ape fajlova ja sam pravio grešku jer sam direkto puštao flac i ape fajlove a trebao sam cue u kome se nalaze informacije o pjesmama.

U svakom slučaju odličan plejer.

Nazad
Vrh Dno