Šta je novo?

Font problem...kako se ovo reshava!!!?

• Začetnik teme Začetnik teme ivica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ivica

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2002
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core Ultra 5 245K cooled with BeQuiet! Dark Rock 5
Matična ploča
Gigabyte Z890 Eagle
RAM
2x32GB Kingston Fury 6000Mhz@CL36
GPU
Gigabyte RTX 4060 Windforce 8GB OC
Storage
Kingston NV3 2TB + HDDs
Zvuk
onboard
PSU
BeQuiet! Pure Power 12 1000W
Kućište
Cooler Master 690 II Advanced.+ 5,25" 4x USB3.0 front panel
Monitor
Dell U2312HM
Miš & tastatura
Logitech K330, M705
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Najme ovaj problem nije samo u neru...nego i na drugim mestima. Ati Control Panel je neupotrebljiv poshto ne moze da se vide sve opcije....jer su prepotopske..😀 Najverovatnije se neki dll..tu neshto..ili neshto trece, prozori koji pokazuju progres u instalaciji nekog programa. Probao sam da setujem orginal Xp temu i nishta....nije do toga....Evo 2 slike.

E ..ne moz da se okachi attach...sad videh...? Sve naopako ovih dana :wall: . Crkao Hdd....sad ovo na privremenom sistemu...

Poslednja izmena:
Da pojasnim stvar....Font je boldovan i josh uvecan...Ne znam kako ili shta ga je poremetilo?

WinXp Sp2 ..tek instaliran. Pre neki dan sam isto instalirao sistem i nije bilo ovoga. Taj sistem se srushio...jer i taj HDD...nije bio kako teba.

Pa stavi slike na ImageShack i samo kopiraj link za sliku na forum.

Cekaj, sta nije u redu s tim fontom?

Pa zar nevidish da je prepotopski....ogroman...boldovan...U nekim stvarima ..pravi probleme..kao shto je ati control panl..zbog toga sam int. ati ccc da bih nametio neke parametre za refresh rate....jer nisam mogao u cp-u jer je opcija bila prepotopsa da bi stala u tako mali prozor..sad jasno.

Proveri postavke u
Display Properties - Appearance - Advanced

sasa022 je napisao(la):
Proveri postavke u
Display Properties - Appearance - Advanced

Nije do toga...jer se font ne menja svugde..nego samo ponegde....shto ostavlja utisak da je "neshto" shto koriste ti programi....poremeceno. Dolazi do toga da text za dugme ne moze da stane na dugme...

Imam utisak kao da sam nekad ovo reshio al ne mogu da se setim kako sam ga reshio.

Evo ponovo jedne slike!

Ivice gotovo je - ovo je ozbiljan problem i zahteva Format C: !!!!

Šalim se, možda bi ti pomogao neki stari restore point kad nije postojao ovaj problem 😉 To mi nekako deluje kao najmanje zezanje.
Probaj to , pa javi ...

Ma nije vazno....toliko...ionako je ovo privremen sistem dok ne kupim novi HDD odnedelje nadam se. Ali me chudi kako je tako iskochilo...neshto je to pomutilo konce garant. 😀

Vidi, cini mi se da se velicina fonta na dugmadima (osim skinovanim dugmadima) podesava tako sto u podesavanju Apearance -> Advanced izaberes opciju Icon i tu uneses zeljenu velicinu. Pored promene teksta ispod ikona na desktopu treba da se odrazi i na velicinu i font na dugmicima. Probaj... :wave:

Ne ...nema veze to sa ikonama...garant...Da je to do sada bih ga namestio...Pa kad selektujesh Xp temu on sve setuje po defaut i to namesti....Meni ikone na desktopu a i font izgleda tamo normalno....Pa jasno se vidi na ovoj ATi slici da je deo teksta odsechen...pri dnu..I na dugmetu i dole...tako da je problem negde drugde....Mislim pre svega..u rutini...(najverovatnije ili sl nekom zajednichkom podeshavanju) koje poremeti i sve ostalo...shto pokucha da je koristi...Mozda se desi da je problem u InstallSheld(ono shto instalira stvari) ili sl.

Nema veze..ionako ovaj Win na ovom privremenom HDD-u se formatira...shim se nabavi novi HDD...

malo off..tpk. (da nije njega ne bi ni bilo ovog posta..😀)
Za sada se dvoumim izmedju Hitachia T7K250(SATA2,NCQ) i Seagate 7200.8 (SATA,NCQ) sa kap. od 250GB. Seagate ima 5 god. garancije a Hitachi 3.
SATA2 mi sada nishta ne znachi jer imam ICH5R koji podrzava SATA1 ali moze da dodje do izrazanja na nekoj buducoj platformi. Mada sve je to isti :-devil-:

Poslednja izmena:
Pa nista ti ne znaci ni NCQ na ICH5R, Seagate ima duzu garanciju, a Hitachi je malo brzi.

illidan je napisao(la):
Pa nista ti ne znaci ni NCQ na ICH5R, Seagate ima duzu garanciju, a Hitachi je malo brzi.

Ok znam, znam, ali za kasnije ako se neshto bude menjalo od ostatka mashine.

Nazad
Vrh Dno