Šta je novo?

Flytouch 3

pa to ti je ovaj flytouch 2 sa froyom i 512 rama, nije loš uopšte kao ni ft2

I dalje forsiraju onaj njihov nesrecni 3D launcher, mada kontam da na 2.2 radi mnogo bolje. Kompletan hw je isti osim rama, valjda ce uskoro biti 2.2 OS-a i za Flytouch2. :)

Ima i flytouch2 varijacija sa takvim baterijama. Nista cudno, svaki "brend" malo tweakuje neke aspekte hardwarea. Uostalom, avanturisti mogu slobodno da otvore tablet i stave bateriju kakvu oce. Mesta unutra ima. :)

ja koliko sam video FT2 ima dve od 3200. isto ko i ovaj

Yeah, dva komada. Igoritza je otvarao jedan od njegovih flytouchova. Jos da je uspeo da ga zatvori :D :D :D

2_667_lrg.jpg

4_667_xl_1.jpg

14_667_xl_6.jpg

We are delighted to introduce the successor to the high end Tablets apad GF10 Flytouch2 allowed to.

The brand new Gome Flytouch3 also apad GF10 Superpad has 10 inch touch screen now available from us.

The apad GF10 (FlyTouch3) is delivered with the new operating system Android 2.2 froyo, of course, included Android Market download the countless we TÜV TÜV CERTIFICATE Facebook, Youtube, programs for visualizing and editing of Office and PDF documents, games and much more.

Also joining the Flytouch3 Superpad over WiFi or 3G to surf the Internet Stick is problelmlos possible and therefore offers you unlimited possibilities in terms of mobile connectivity.

A built-in GPS sensor and GPS antenna for mobile positioning is possible jerdezeit, anywhere. GPS software is not included by the way, but can be downloaded from the Internet.

The apad GF10 Flytouch3 also has a GPS antenna connector, 2 USB slots, 2x SD card slot, 1x HDMI slot of your movies directly via an HDMI cable (included free) copy to your HDMI-capable TV.

Another huge advantage in Flytouch3 is extremely powerful 6400 mAh battery that allows you up to 7 hours on your wireless tablet to work, whether at home or away.

The apad GF10 (FlyTouch3) Superpad and all other test products in our range, we very carefully before shipping to you so that you unpack your goods no bad surprise. You pack your apad GF10 (FlyTouch3) 10 inch tablet, and surf the same right away without hesitation and enjoy the new freedom because now you can surf anytime, anywhere online with this wonderful product.

Hoće li moći da se prebaci froyo sa ovog na flytouch2?

Poslednja izmena:
pa pošto je razlika između FT2 i FT3 jedino u bateriji i dodatnih 256MB RAM, sigurno hoće - ako već i nije

Da li je neko imao prilike da koristi ovaj uredjaj?
Vidim da ih preko ima po ceni od 200 evra u verziji sa 16Gb NAND sto je stvarno odlicna cena.
Meni pre svega treba kao video plejer i za internet. Igre mi nisu bitne.
Jel vredi ovo kupiti?

Da li je neko imao prilike da koristi ovaj uredjaj?
Vidim da ih preko ima po ceni od 200 evra u verziji sa 16Gb NAND sto je stvarno odlicna cena.
Meni pre svega treba kao video plejer i za internet. Igre mi nisu bitne.
Jel vredi ovo kupiti?
S kakvom garancijom? Ako je naručivanje od "kineza" znači nikakva.

Za iste pare imaš više Prestigio modela i onaj Creative Zio od kojih će ti svi vršiti taj posao.
Ja sam prvo uzeo Prestigio 5100 (10", ~600MHz, resistive), onda sam ga vratio, malo doplatio i uzeo 7070c (7", 1GHz Cortex A8, capacitive). Capacitive ekran i brža konfiguracija po mom mišljenju vrede više od veće dijagonale. U svakom slučaju mislim da je zbog garancije najpametnije uzeti nešto kod nas :)

Pa sto se tice garancije, drugar je stalno u Nemackoj, tako da bih tamo i kupio.
Specifikacije su mu bolje nego prestigio.

Pa sto se tice garancije, drugar je stalno u Nemackoj, tako da bih tamo i kupio.
Specifikacije su mu bolje nego prestigio.
Onda super :) samo pazi da ti 10" ne bude preveliko jer je dosta veći od 7mice, ali sve je stvar navike. Ako ništa za desetku je daleko lakše naći torbu/futrolu :p

Inače tablet je kao koncept super, više benchovaca, a od skoro i ja, su imali tripove da uhvate sebe kako počinju da skoro sve rade na tabletu :D
Lepo je kad iz kreveta/fotelje možeš uraditi ~80% "običnih" stvari. Mail, surf, youtube, filmovi, muzika, poneka igra, knjige... e sad, neko će ti reći da sve to može da se radi na netbooku i neće biti u krivu.

Poslednja izmena:
Koliko sam video od 100 do 125€ u Nemackoj... makar po jednom sajtu

Onda super :) samo pazi da ti 10" ne bude preveliko jer je dosta veći od 7mice, ali sve je stvar navike. Ako ništa za desetku je daleko lakše naći torbu/futrolu :p

Inače tablet je kao koncept super, više benchovaca, a od skoro i ja, su imali tripove da uhvate sebe kako počinju da skoro sve rade na tabletu :D
Lepo je kad iz kreveta/fotelje možeš uraditi ~80% "običnih" stvari. Mail, surf, youtube, filmovi, muzika, poneka igra, knjige... e sad, neko će ti reći da sve to može da se radi na netbooku i neće biti u krivu.

Pa vidi, ja sam na ideju kupovine tableta dosao tako sto sam trazio mobilni DVD plejer koji se ne preklapa kako bih mogao da ga
okacim na naslon za glavu prednjeg sedista u autu da bi se cerkici pustao crtace kad putujemo. Onda sam video da su cene
obicnijih tableta, koji opet mogu bez problema da pustaju video, toliko pale da za malu razliku u parama imam mogucnost kad
doputujem tamo negde mogu da koristim i net, da ne moram da nosim i laptop.
Zbog toga mi i treba 10, da bi se videlo i kad je udaljen. Slazem se da je za rad iz ruke dovoljan i 7.

I ja sam na Iznogudov tip jos malo ronio po netu i stvarno ih ima preko nemackih sajtova za 125 evra, sto je stvarno smesna
cena. Jeste da je procesor slabasan ali za moje potrebe koje sam naveo svakako je dovoljan.

Ima tu i ozbiljnijih masina kao sto je Advent Vega koju sada fabricki isporucuju sa Honeycombom, ali ona se krece oko 250 evra.

Vrh Dno