n_131
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.09.2005
- Poena
- 320
Drugar ima Tv tuner model Fly Video 98.Chip je onaj Conexantov bt878 a Tuner mislim da je Philipsov ili neki kompatibilan s njim. Problem je veliki u drajverima i softveru. Operativni sistem je win xp sp2, nasao sam drajvere i originalni softver na sajtu proizvodjaca, verzija 10.400 i oni nece da se instaliraju. Onda sam rucno krenuo da ih instaliram, nasilno jedan po jedan preko .inf fajla i one opcije have disk u windowsu i neki delovi su se instalirali a drugi nisu(ostao mi je multimedia adapter i imam uzvincnik na wdm tv tuner). Originalni softver je tada krenuo da radi ali nema sanse da se podesi da hvata kanale, jos uvek je u ntsc modu. Onda je instaliran i Dscaler i on je proradio posle par minuta podesavanja, imam kanale i slika je normalna ali nema podrske ni za fm ni za daljinac. Napominjem da je ovaj originalni program skenirao sve stanice ali ne moze ni fm radio da uhvati a daljinac se pomalo cudno ponasa i njemu.
Ako neko moze da mi pomogne da mi kaze gde da nadjem ili makar koju verziju drajvera i kako da instaliram (do sada sam skupio nekih desetak verzija
i koji softver da koristim kako bi mi sve funkcije radile?
Ako neko moze da mi pomogne da mi kaze gde da nadjem ili makar koju verziju drajvera i kako da instaliram (do sada sam skupio nekih desetak verzija