Boris Lozac
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 15.08.2004
- Poena
- 1,505
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
- Matična ploča
- ASUS Prime B-450 Plus
- RAM
- 32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
- GPU
- GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
- Storage
- Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
- PSU
- 520W Seasonic MII Evo Bronze
- Kućište
- NZXT H500
- Monitor
- Gigabyte GS27F
- Miš & tastatura
- ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
- Ostale periferije
- Driving Force GT
- Mobilni telefon
- Pixel 6
Znaci instalirao sam verziju 2.36, u device manageru za ASUS TV7134 video capture mi pise driver 1.6.00, u Asus WDM tv/fm tuner mi pise 2.3.04 driver, tako da ne znam koje tacno drivere imam instalirane, ne znam kako je pravilno unninstalirati drivere da bi stavio 1.6, ne znam da li cu morati da instaliram ponovo Dscaler, posto sam ga mnogo namestao, da bi se ponovo za*****o s tim....
A FLY 2000 TV mi prijavljuje gresku kad ga startujem "cannot render steam to pin preview" i slika je crna i nema zvuka...
Znaci kako da ga podesim da mi radi, super mi je Dscaler, ali hocu da overim i ovaj FLY, jedino me Dscaler nervira, sto moram da menjam pixel width, kad hocu da uradim Printsreen, i sto ponekad promeni boju slike dok gledam...
A FLY 2000 TV mi prijavljuje gresku kad ga startujem "cannot render steam to pin preview" i slika je crna i nema zvuka...
Znaci kako da ga podesim da mi radi, super mi je Dscaler, ali hocu da overim i ovaj FLY, jedino me Dscaler nervira, sto moram da menjam pixel width, kad hocu da uradim Printsreen, i sto ponekad promeni boju slike dok gledam...