Šta je novo?

Flourescentni SATA kablovi?

activated1

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
709
Jedan drugar me cima za flou kablove, koju reaguju na svetlost UV neonke i svetle u mraku. Znam da postoje, ali ne znam da li ima kod nas da se nabavi, jel ima kod nas ovih kablova? :wave:

Poslednja izmena:
uz DFI lanparty kolko znam ima :p Cisto prenesi drugaru da i ne svetle bas nesto, zapravo, lepsi su mi kad ne svetle, kad zasvetle (uslovno receno) dobiju kao beli film preko njih i toje to, postanu isprano narandzasti umesto haha, reko bih fluo narandzastih :d (dakle prakticno obrnuto). Pretpostavljam da su neki beli ili mozda zeleni bolji.

Poslednja izmena:
uz DFI lanparty kolko znam ima :p Cisto prenesi drugaru da i ne svetle bas nesto, zapravo, lepsi su mi kad ne svetle, kad zasvetle (uslovno receno) dobiju kao beli film preko njih i toje to, postanu isprano narandzasti umesto haha, reko bih fluo narandzastih :d (dakle prakticno obrnuto). Pretpostavljam da su neki beli ili mozda zeleni bolji.

Znam ja sam dobio uz BI te narandzaste. E sad on bi da kupi i da zameni postojece, pa reko da pitam dal zna neko gde ima da se kupe :smash:

Poslednja izmena:
shto kazhe gx-x uz DFI LP UT NF4 se dobijaju, meni su ostali kad sam prodao plochu 2 komada... pa ako oche, eto menjachu ih ja za te narandzhaste. meni to nishta ne znachi nemam uv svetlo
u pitanju su zhuti sata kablovi... javi na PVT

Nazad
Vrh Dno