Šta je novo?

Flight Simulatro 2k2

Avijon

Čuven
Učlanjen(a)
16.03.2002
Poena
685
Kada instaliram ovu igru,i kada probam da je startujem,pise:Microsoft Flight simulator 2002 need Directx.please,reinstal microsoft fligh simulator FX
Direct x sam vec imao instaliran,ali sam ga zbog toga reinstalirao,i ponovo instalirao igricu nekoliko puta,ali je postupak bio isti...Zna li neko u cemu je problem?:mad:

Igra trazi DirectX 8.0a, probaj da ga instaliras sa CD-a i da imas DX80a sertifikovane drajvere...

Hmmmm,neznam sta mu je.Instalirao sam DX8.0a sa te igrice,a opet nije radila.Pa sam onda probao sa Max Payne,njemu je potreban DX7,ali i kada sanjega instaliram tu 7.,pise da nesto nije u redu...

Avijon je napisao(la):
Hmmmm,neznam sta mu je.Instalirao sam DX8.0a sa te igrice,a opet nije radila.Pa sam onda probao sa Max Payne,njemu je potreban DX7,ali i kada sanjega instaliram tu 7.,pise da nesto nije u redu...
Normalno, ne moze vise da se instalira stariji DX preko novijeg...

drapin je napisao(la):
Normalno, ne moze vise da se instalira stariji DX preko novijeg...

Ne, nije do toga.. ako kaze da nije u redu, onda nesto stvarno nije u redu sa DX-om na tom sistemu i tu samo instalacija od pocetka pomaze... Nikada nisam uspeo da iskorenim neku losu verziju DX-a... DX7 "moze " da se instalira preko DX8, ali on samo kaze da je verzija up to date, i kao nesto instalira, ali ako ne trazi restart, znaci nista nije instalirano...

byMaX je napisao(la):
DX7 "moze " da se instalira preko DX8, ali on samo kaze da je verzija up to date, i kao nesto instalira, ali ako ne trazi restart, znaci nista nije instalirano...
Da da na to sam i mislio...
Pa jedino da pokusa da instalira 8.1, mozda ga nesto i "ispravi", tj ako uopste instalacija prodje OK...

BTW, jel si ga proterao kroz DXDiag i sta on kaze ?

Ma jesam,ne kaze nista.Formatiracu HDD,ionako bi trebao,verovatno ce biti bolji

Vrh Dno