Šta je novo?

Flight Simulator X Demo!!!

ikonoklast

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.05.2006
Poena
510
Poslednja izmena:
Hvala, skida se pa cemo da vidimo ;)

Kad hocu da otvorim onaj zip pise :
"Cannot open file: it does not apear to be a valid archive.
If you downloaded this file, try downloading the file again"
Ne pada mi na pamet da posle nekoliko sati skidanja ponovo skidam. Da li postoji neko drugo resenje?

colt je napisao(la):
Kad hocu da otvorim onaj zip pise :
"Cannot open file: it does not apear to be a valid archive.
If you downloaded this file, try downloading the file again"
Ne pada mi na pamet da posle nekoliko sati skidanja ponovo skidam. Da li postoji neko drugo resenje?

Ako nisi obrisao jos uvek taj zip, budi slobodan i kontaktiraj me, mozda mogu pomoci ... pod uslovom da nisi poceo sa skidanjem fajla koji nije uploadovan do kraja na server.. znaci preko 600mb mora da bude

Jel neko pokrenuo ovaj demo?
Koji je realni minimum da radi koliko-toliko glatko?
Po miscrosoftu radice i na 1Ghz za 256 MB, sto je po meni nerealno.
Verzija koju ja skidam je 636 MB.

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
Ako nisi obrisao jos uvek taj zip, budi slobodan i kontaktiraj me, mozda mogu pomoci ... pod uslovom da nisi poceo sa skidanjem fajla koji nije uploadovan do kraja na server.. znaci preko 600mb mora da bude

Koji ti je ovo fazon? Podeli sa nama rešenje. Ovo ti je već drugi put.

Ovo nije jos ni zvanican demo, ne skidajte bez veze. Meni se sjebala instalacija, ne mogu da deinstaliram kako treba, a i deluje totalno nedovrseno... zaobidjite za sada

A i ne radi ako nemate SP2.
Tako je bar meni prijavio prilikom pokusaja instalacije.

Spirit je napisao(la):
Ovo nije jos ni zvanican demo, ne skidajte bez veze. Meni se sjebala instalacija, ne mogu da deinstaliram kako treba, a i deluje totalno nedovrseno... zaobidjite za sada

Kako to mislis nije zvanican? Da nije zvanican, ne bi bio na sajtovima tipa FilePlanet, GameSPot, WorthPlaying itd .. M$ bi sigurno trazio povlacenje tog demoa ...

Ma dobro bre, htedoh da kazem da nije finalni demo, jel vidite vi u koliko sati je postovano :D

A kad vam se toliko svidja, pa probajte, ne skodi... A sto ne skodi,valjda koristi

Vrh Dno