Šta je novo?

flexispy program

Učlanjen(a)
04.12.2005
Poena
319
Prica je ovakva..jedna moja koleginica hoce da spijunira decka i bla,bla...Neko joj je rekao za odaj program http://www.flexispy.com/index.html i ona je odlucila da ga kupi i pitala mene da joj pomognem u tome...

da li neko ima iskustva sa ovim programom jer za manje od 24 sata ga kupujem..prica koju oni, vervata, ima je na mestu i zamisljena stvarno realno { mislim na web server i protok informacija } ali voleo bih da cujem neki komentar ...pitanje sam vec postavio na stranim forumima i nema odgovora, valjda se plase da priznaju svaleraciju, ehehe!

Platices debele pare za program za koji nisi siguran da li ce ti raditi. Ja sam se registrovao na mobile-spy i tamo nude trial verziju od 7 dana pa ako vam se svidja mozete da kupite. Medjutim, kada sam downloadovao program na N73 nije hteo da se instalira a tehnicka podrska ne odgovara na postavljena pitanja. Po meni, kupices macku u dzaku.

Poslednja izmena:
mobilspy je daleko prostiji program i cena i sve je pokazatelj toga...slazem se da veliki rizik postoji ali ne znam da li si video kako se instalira ovaj flexispy..ja imam na raspolaganju nokiju N95 tj symbian 9.2 pa sta mi Bog da..mada ga ne kupujem za sebe vec za jednu devojku kojoj to treba tako da ne brinem za kintu ali ce mi ugled biti u pitanju,xexex!

Javljam se sa komentarima i sa svim odradjenim testovima...

Prica je ovakva..jedna moja koleginica hoce da spijunira decka i bla,bla...Neko joj je rekao za odaj program i ona je odlucila da ga kupi i pitala mene da joj pomognem u tome...

da li neko ima iskustva sa ovim programom jer za manje od 24 sata ga kupujem..prica koju oni, vervata, ima je na mestu i zamisljena stvarno realno { mislim na web server i protok informacija } ali voleo bih da cujem neki komentar ...pitanje sam vec postavio na stranim forumima i nema odgovora, valjda se plase da priznaju svaleraciju, ehehe!

I use windows spy software. It works very well.

Nazad
Vrh Dno