Šta je novo?

Flat preko SMIN-a Beotel - Cudno

r!sc!

Čuven
Učlanjen(a)
22.08.2000
Poena
765
Iz Win98 sve ide kako treba, ali ako se zakacim iz Win2000 ili WinXP-a nece da radi. Zakaci se, ali od, recimo 10 sajta on otvori samo 1.
Nece ni Benchmark.

Ostali nalozi rade bez problema iz 2000 i xp-a ( PTT, 041 ...)
Sto je najcudnije, kad se uplate sati na Beotel-u sve radi odlicno, dok eto Flat nece da pisne u 2k i xp.

Ima li neko objasnjenje?

ja imam flat na beotelu i koristim smin i imam dual boot konfiguraciju win98se i winxp i pazi kad radi kako treba svaki sajt, ali sam primetio da kao da mu treba 1 minut da se zagreje ;).
znači prvi minut skoro nema protoka uopšte (probaj da pinguješ www.beotel.yu i videćeš da je gubljenje paketa preko 50 %),
dok posle tog 1 minuta zagrevanja net radi OK, nema gubljenja paketa itd.
a inače što ti teško otvara benchmark nema nikakve veze sa provajderom (mislim ima malo, ali...), to je zato što je bench mnogo zagušen :), kao ovaj MF steam :D

Desi se BTN-u da povremeno nece da otvori neku stranicu, a obican refresh resava problem. Taj "minut zagrevanja" ili "minut cutanja" :) sam primetio da se povremeno pojavljuje.....mada obicno traje 30ak sekundi....mozda ima veze sto je ISDN, pa brze resi problem :)

BTN-u bih zamerio sto poslednjih nekoliko dana uvece ne moze da se dobije veza (zauzeto)...oba na 30 i na 042 (34 mi ne odgovara zbog centrale)

cyberdude je napisao(la):
pj, meni 042 tj. smin, nikad, ama baš nikad nije zauzet, a koristim internet i kada treba i kada ne treba :d

Verovatno ima veze sa ISDNom....

cyberdude je napisao(la):
ja imam flat na beotelu i koristim smin i imam dual boot konfiguraciju win98se i winxp i pazi kad radi kako treba svaki sajt, ali sam primetio da kao da mu treba 1 minut da se zagreje ;).
znači prvi minut skoro nema protoka uopšte (probaj da pinguješ www.beotel.yu i videćeš da je gubljenje paketa preko 50 %),
dok posle tog 1 minuta zagrevanja net radi OK, nema gubljenja paketa itd.
a inače što ti teško otvara benchmark nema nikakve veze sa provajderom (mislim ima malo, ali...), to je zato što je bench mnogo zagušen :), kao ovaj MF steam :D

Ma nece. Evo sada pisem iz 98ice i sve je ok. Cekao sam i 5 min. Nece da pinguje google, yahoo, .... Benchmark prosto leti iz 98ice...

Znas li kako da skinem postu sa beotela sa nekog drugog naloga ?

Pozdrav, Boban

mleka je napisao(la):
...

pop3.beotel.net

Nece. Probao sam i sa pop3.beotel.yu, ali nece.
Moram da se zakacima na Beotel pa da skinem postu
sa drugog naloga nece

Hvala, Boban

ne znam kako kod tebe nece, ja sam probao preko niskog medianisa i skida bez problema... sutra cu da probam preko verata.
a oce li da otvori webmail?

prijatelju, to nesto kod tebe nije dobro.
evo, sada sam na veratu i pre 5 sekundi sam proverio postu na beotelu i sve je ok. verujem da beotel nema ogranicenje sto se toga tice.

mleka je napisao(la):
prijatelju, to nesto kod tebe nije dobro.
evo, sada sam na veratu i pre 5 sekundi sam proverio postu na beotelu i sve je ok. verujem da beotel nema ogranicenje sto se toga tice.

Evo sada net radi OK iz XP-a, ali nece da skida postu iako sam se zakacio preko SMIN-a ( ali ne preko mog naloga ).

Probao sam i iz Outlooka i iz Bat-a, standardna podesavanja, nece.
Da nije mozda sto nemam vise vremena na svom nalogu???

Pozdrav

ne, nije zbog vremena. nemam ni ja nista na beotelu, pa opet mogu da proverim postu sa bilo kog naloga. stvarno ne znam kako to nece kod tebe... sta ti ispisuje kada probas preko outlook-a da skines postu?

Beotel dozvoljava proveru e-mail-a sa drugih provajdera....kada nemash "vremena" na nalogu, provera mail-a je blokirana.....takva im je praxa....znachi ako nemash vremena na beotelu, nema ni mail-a.....provereno "mali milion" puta...

septimus je napisao(la):
...takva im je praxa....znachi ako nemash vremena na beotelu, nema ni mail-a.....provereno "mali milion" puta...

ok, takva im je praksa, a kako onda ja mogu da proverim kada mi je flat istekao 27 avgusta?

uplati flat ili "obichne " sate.......ili se mani coravog posla i registruj neku free mail adresu...

Nazad
Vrh Dno