Šta je novo?

Flat Out

max9998

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2002
Poena
620
Izasao je Flat Out demo, a i cela igra samo sto nije. Demo je ludilo :) Postoji jedan auto i dve staze + mini igra u kojoj je cilj izbaciti vozaca kroz sofersajbnu sto dalje. Fizika je odlicna, kao i ostecenja na kolima. A posto nemaju sigurnosne pojaseve, pri svakom jacem sudaru leti vozac ko' iz katapulta, sa sve ragdoll efektima.

http://www.flatoutgame.com/

PS2_FlatOut%20(28).jpg

PS2_FlatOut%20(17).jpg

Evo stigla je i full vrezija. Igra je stvarno dobra i preporucujem je.Napokon malo adrenalina posle smarckih rally voznji.Flatout dobro dodje kao meze dok se ne pojavi NFSU 2.Do duse igra malo podseca na Burnout sa PS2 ali je po meni mnogo bolje odradjena.

Igrao sam je juce. Nije lose, konzolitis igra, ali nije strasno da ne moze da se igra. Interesantno uradjena fizika, iako je igra arkadnog tipa. Inace prilicno je lose optimizovana.

Kod mene zakucano 60fps :)

Ja sam dobio na 2 cd ali clonecd.Ne znam kako sad da to instaliram sa kojim softverom.

..da li je bolje ostati na speedevil do kraja nabudjenog na max? ili kupiti treshera npr. 🤔

Ne znam, al kad si vec digao temu, da priznam da sam se letos vratio svojoj ljubavi a to je FO2 .. secam se da je kec bio malo tezi, ali verujem da je dobro ostario bas kao i dvojka koja mi i danas fascinantno izgleda

Zanimljivo da je dvojka bolje radila nego kec na slabijim konfiguracijama iz tog doba...

Imas sad neku novu verziju radi dvojka preko neta regularno

Ne razumem kako preko neta .. a kec mislim da je imao jacu fiziku, pa zato zahtevi .. ja sad igram na nekoj office i3 masini sa integr grafikom i namestio sam da radi bez seckanja. Ali bas lepo izgleda igra na monitoru i danas, lepe boje, teksture itd. Jedino sto je engine malo kvarno napravljen da bi trke bile bile neizvesnije, posebno kad si u vodjstvu

Ne razumem kako preko neta .. a kec mislim da je imao jacu fiziku, pa zato zahtevi .. ja sad igram na nekoj office i3 masini sa integr grafikom i namestio sam da radi bez seckanja. Ali bas lepo izgleda igra na monitoru i danas, lepe boje, teksture itd. Jedino sto je engine malo kvarno napravljen da bi trke bile bile neizvesnije, posebno kad si u vodjstvu

Кец једна од најбољих вожњи свих времена !
Размишљам да пробам Врекфест, ал никако да се наканим...

Кец једна од најбољих вожњи свих времена !
Размишљам да пробам Врекфест, ал никако да се наканим...
Apsolutno, a Wreckfest mi je mozda i najbolja u poslednjih 10 godina. Nema open worlda i modernih kockarskih gluposti, progres kao nekad u FlatOutu, a fizika i destrukcija u toku napetih voznji bas izazivaju osmeh na licu. Pravi naslednik FlatOuta.

Nazad
Vrh Dno