Šta je novo?

Flat 256k na EUnet-u...?

• Začetnik teme Začetnik teme biker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

biker

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2005
Poena
660
Da li je neko od vas pretpaltnik gore pomenutog paketa??? Ja sam pretplatnik surf paketa i nivo agregacije mi 10, dok je za flat 30. Interesuje me koliki je protok(download) na flat-u, kod mene je ~25-27KB. Razmisljam se da predjem na flat, ali mi je naravno protok veoma bitan.

Pozdrav.

Nisam kod Euneta, ali znam da bezobzira na tip paketa SURF ili FLAT, konkretno kod Euneta se tako zovu, nebi trebalo da bude razlike u downu, ali ipak mislim da ce biti i to velike jer si sada na 10, a na flatu na 30 znaci da bi down bio tri puta manji tj. oko 9kb.

Pozdrav.

Megahost je napisao(la):
...jer si sada na 10, a na flatu na 30 znaci da bi down bio tri puta manji tj. oko 9kb...

"Dva puta nista je nista... crva nije ni bilo"

Lazu brojke, nije sve bas tako kako izgleda na prvi pogled 😉 Pricano je dosta o agregaciji 🙂

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Ja sam dva dana na eunet 256k flat.
Skidanje ide oko 25kb/s mada ima padova i ponekad ispod 20kb/s
Zavisi odakle skidas,sa nekog sajta je 15 gore dole a na nekom oko 25,nije islo vise.
Skinuo sam oko 500MB od juce popodne.
Drug ima surf 1 256k i isto mu ne prelazi 25kb/s.

Tako da verovatno nema razlike.

Poslednja izmena:
256/64 Hobby, dakle flat, agr. 30:1, centrala Zemun ( Siemens, 219****)
koristio sam prvo CTC Union modem/router, a od pre par dana Zyxel Prestige, oba na eth portu
skoro mesec dana, nema drop-ova, smanjenog protoka...
dload 27-29KB/s, upload 6-7+KB/s, chak i u isto vreme,) ( zahvaljujucci cFosSpeed driver-u)
prosechni ping ka www.google.com je ~75ms ili manji ( noccu i rano ujutro)

i ja sam se nosio mishlju da predjem na Surf 3 ( 512/128 do 3GB, 10:1), jer sada imam neshto malo manje od 3GB dload protoka, a nisam neshto pazio..
ali nisam koristio P2P programe, tako da ccu da chekam da pojeftini 512/128 flat ( tj. da za iste pare poveccaju brzinu - pricha se da su trazzili od Telekoma,)), jer flat je flat :smoke:

pozdrav

Nazad
Vrh Dno