Šta je novo?

Flashrom DISK za 9800PRO

Shifter

Slavan
Učlanjen(a)
28.03.2005
Poena
319
eee ovaj imam problem za pravljenjem diskete za fleshovanje biosa na 9800pro imam spremljeni bios i skinuo sam verzije i 1.3 i 2.24 i 2.4 flashrom-a i isto znaci disketu formatiora tako da napiravm Bootabilnu DOS disketu i prekopiram flashrom i bios i kada hocu da izbotujem za diskete uvek mi prijavljuje I/O Error da izbacim disketu i pritisnem bilo koji taster za butanje sa harda...nije do diskete probam sam jedo 10ak komada..
dakle
HEEEEEEEEEEEEEEELP :wall:

Shifter je napisao(la):
nije do diskete probam sam jedo 10ak komada..

Do floppy drajva ti je to 🙁

Kako si napravio bootabilnu disketu?Ja sam sa bootdisk.com skinuo program koji je pravi.

...a mozes i iz prompta sa format a: /s i to mora da radi...

EEE ovako modovao sam graficku ..za disketu sam koristio drdflash.exe sa bootdisk.com aaa bios sam sredio tako sto sam dump-ovao moj bios sa ATItool-om i sa RaBiT-om ga prepravio...meni je vec na originalnom biosu pisalo R360 tako da sam njega iskoristio promenio Device ID,frekvencije i samo default TV tipe na PAL posto iz ATI Control Panela nije moglo da se menja TV tipa pa sam morao da korstim Catalyst Control Centar .. tako da sam odma i to sredio ... a frekvencije nisam digao puno zato sto jos uvek imam onaj mali kuler na sa PRO karte nadam se da se neces preterano zagrevati na ovim frekvencijama 405 i 351
eto hvala svima

Prilozi

• Graficka.webp
    Graficka.webp
    46.9 KB · Pregleda: 89
Nazad
Vrh Dno