Šta je novo?

Flash get kao 'default' download manager..?!

• Začetnik teme Začetnik teme SBSL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SBSL

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2004
Poena
319
Koristim browser MyIE2.. zadovoljan sam njime.. Ali nikako da mi download pocne preko flash get-a.. 🙁 ..Stalno kad nesto skidam pocne preko windosovog down. managera.. Gde da podesim defaultni dow. man. ?! Ili pak da skinem neki plug-in ili tako nesto... :wave:

Options>
MyIE2 Options>
Download>
Select Download Manager>
FlashGet>
OK 😀

Hvala.. resen problem..!! 🙂

Mali offtopic (da ne otvaram novu temu)...

Koristim MSN 6.2.. Kada mi stigne mejl on mi otvori preko IE i ako koristim MyIE2... Kako da postavim da mi stranicu otvori preko defaultnog browsera, u mom slucajy MyIE2..?

SBSL je napisao(la):
Mali offtopic (da ne otvaram novu temu)...

Koristim MSN 6.2.. Kada mi stigne mejl on mi otvori preko IE i ako koristim MyIE2... Kako da postavim da mi stranicu otvori preko defaultnog browsera, u mom slucajy MyIE2..?
Vrlo nejasno pitanje. Pokušaću...
Kada ti stigne E-mail poruka treba da se otvori E-mail klient (The Bat, Outlook..., Mozilla Thunderbird) a ne internet browser! Molim te, preformuliši pitanje...!

Na interfejsu MSN-a mi stoji 1 new message, i kad kliknem na to, otvara mi IE i ide direktno na sajt hotmail.com...? Jasno sad...

ZoNi je napisao(la):
MSN (i jos neki programi, npr. Adobe Acrobat) su "hardcoded" da linkove otvaraju u IE... *eb'ga...

da, ali npr. Adobe Reader ne mora da se otvara unutar IE, već samostalno - kada se isključi Preferences/Web Browser Options/Display PDF in browser.

Nema veze, resio sam prob. tako sto sad kada vidim da mi je stigao mejl ja se lepo konektujem na sajt i pogledam.. 😉

Negoooo sad imam novi prob... sa MyIE2 sam presao na operu pa sad neznam kako da na ovaj browser podesim da mi flashget bude defaultni download manager..?! Gledao sam u tools/preferences ali ne mogu nigde da nadjem.. 🙁

Ok, hvala.. 😉

Nazad
Vrh Dno