Šta je novo?

flash BIOS-a za GeForce4 mx440

EnterSB

Slavan
Učlanjen(a)
07.09.2007
Poena
319
Pozdrav svima,
izvinjavam se unapred ako je ovo double topic, prelistao sam sve teme, nisam nasao nista slicno.
Da li je neko nekad flashova bios za gore navedenu karticu?
Da li postoji mogucnost da se nekako ta kartica ubrza tim postupkom?
Ranije sam koristio neki GeForceTray utility program za njeno klokovanje, ali nisam siguran da sam dobio neko poboljsanje.

Inace, znam da je kartica neka osakacena verzija od MX400 ali nisam siguran koliko.
Da li i to mozda neko zna?

Hvala unapred.

Neces nista dobiti sa tim flasovanjem.

Odlicno, znaci ne moze biti ni gore 😀
Kako bih je mogao flashovati?

Mani se ćorava posla, bez uvrede, ali tu karticu je vreme pregazilo pre 5 godina 🙂 Apsolutno ništa nećeš dobiti ni flashom ni overclockom kad je dotična u pitanju.

P.S. Grafičke se obično flashuju flashom sa sajta proizvođača koji je u obliku običnog installera 🙂

U potpunosti se slažem sa onim što ti je član Ripper napisao.

Poboljšanja koja možeš da očekuješ su zanemarljiva, a postoji i mogućnost da nešto loše uradiš.

Istina, i gubitak nije veliki: vrednost grafičke kartice koju imaš je 10€.

Brzina procesora i memorije grafičke kartice nije ono što je najviše ograničava.

To su pre svega 64 bit, a zatim i hardverski podržan DirectX v7.0.

Propusnost NVIDIA GeForce4 MX 460 128 bit u poređenju sa NVIDIA GeForce4 MX 440 64 bit je dvostruko veća: 6480 MB/s prema 3240 MB/s.

To su rezultati prema programu Everest Professional koje sam sačuvao za grafičke kartice koje sam nekada koristio.

NVIDIA GeForce4 MX 460 128 bit još uvek imam, ali ne i mogućnost da ovo proverim, jer više nemam matičnu ploču sa AGP slotom.

Eto, obeshrabriste me 😀
Hvala vam na izdasnim informacijama 🙂

Uklonjen offtopic deo.

PS: moderator moze zakljucati temu, ako smatra za shodno.

Poslednja izmena:
Sada su poskupele. 🙂

Primetio sam da neki u oglasima traže 10€, neki i 1000 dinara.

Ne znam koliko dobijaju.

Nazad
Vrh Dno