copycat Slavan Učlanjen(a) 01.02.2005 Poruke 275 Poena 319 26.10.2008 #1 Kao sto rekoh treba da flesujem bios na ploci a da pritom nemoram da imam isti ceksum biosa, onog koji je na ploci i onog kog pokusavam da ufesujem.
Kao sto rekoh treba da flesujem bios na ploci a da pritom nemoram da imam isti ceksum biosa, onog koji je na ploci i onog kog pokusavam da ufesujem.
The Spinner Čuven Učlanjen(a) 08.03.2005 Poruke 648 Poena 619 27.10.2008 #2 ako je award, koristi opciju odnosno svič "/F". sad, zavisi koja je verzija flashera...
OP OP copycat Slavan Učlanjen(a) 01.02.2005 Poruke 275 Poena 319 27.10.2008 #3 The Spinner je napisao(la): ako je award, koristi opciju odnosno svič "/F". sad, zavisi koja je verzija flashera... Kliknite za proširenje... Upravo tako, sredio sam stvar koristeci svič "/F" koji pokreće rutinu za flešovanje u samon biosu. Inače cela srtvar je bila potrebna da bih na jednoj ploči flešovao BIOS čip za drugu ploču. Jedno lepo uputstvo imate na ovom linku
The Spinner je napisao(la): ako je award, koristi opciju odnosno svič "/F". sad, zavisi koja je verzija flashera... Kliknite za proširenje... Upravo tako, sredio sam stvar koristeci svič "/F" koji pokreće rutinu za flešovanje u samon biosu. Inače cela srtvar je bila potrebna da bih na jednoj ploči flešovao BIOS čip za drugu ploču. Jedno lepo uputstvo imate na ovom linku