Šta je novo?

Flash BIOS-a ABIT BD 7II upomoc!

• Začetnik teme Začetnik teme metod
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

metod

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
610
Boot disketu koju napravim u npr win98-da li treba da uklonim nesto sa nje(autoexe.bat i comandcom) pre nego sto stavim flesher i novi Bios na istu (disketu).

metod je napisao(la):
Boot disketu koju napravim u npr win98-da li treba da uklonim nesto sa nje(autoexe.bat i comandcom) pre nego sto stavim flesher i novi Bios na istu (disketu).

Bolje udji i DOS prompt i ubaci praznu disketu.
Onda kucaj format A: /u /s
Posle formatiranja prekopiraj sve u vezi abit flesovanja, i kada se resetuje sistem, ti odaberi boot sa fdd-a.
Kada se podigne sistem, samo kucaj runme.bat i gotovo (!)

Jos par pitanja.

BIOS fajl sa Abit sajta da li u sebi sadrzi fleser i kako da citav dovuceni fajl raspakujem.Da li ovu diketu mogu da napravim u Win XP (DOS promt).
Sta znaci /u ovo kroz /s mi je jasno.Hvala na odgovoru posto jedno pise na disku i uputstvu od ploce a drugo me je "sacekalo" na sajtu ABIT-a.

Re: Jos par pitanja.

metod je napisao(la):
BIOS fajl sa Abit sajta da li u sebi sadrzi fleser i kako da citav dovuceni fajl raspakujem.Da li ovu diketu mogu da napravim u Win XP (DOS promt).
Sta znaci /u ovo kroz /s mi je jasno.Hvala na odgovoru posto jedno pise na disku i uputstvu od ploce a drugo me je "sacekalo" na sajtu ABIT-a.

Ne mozes to da uradis pod WinXP-om, posto on nema "DOS".
Za XP mora da se budzi, bolje nadji neku Win9x DOS disketu.
Inace sve sto sam napisao je jasno, ne znam sta ti znaci da li sadrzi flesher.
Ako raspakujes na primer bd7ii.exe u neki privremeni direktorijum dobices oko 6-7 fajlova, i sve ih prekopiraj na sistemsku disketu.
Onda sledi uputstvo koje sam gore napisao, ne bi trebao da imas problema.
/U znaci da te nista ne pita for****** a /S je da posle formatiranja iskopira sistemske fajlove.

Znaci obicnu WIN98 boot disketu treba da uzmem.Hvala.

Nazad
Vrh Dno