Šta je novo?

Flash animacija mi radi off-line, nece on-line?!? Pomoc!!!

pepe

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
604
:? Dakle, uradio sam celu stranicu u Flashu MX i kada je startujem sa harda sve radi ok. Medjutim kada sam je postavio na Geocities stranica se ucita ali ne ide animacija. Stvar mi je jos cudnija zato sto jedan manji deo te animacije koristim na drugoj strani i radi bez problema. Snimio sam sve to i u verziji Flash 5, ali se isto ponasa.
Zna li ko u cemu je stvar? (na mail: [email protected])
Unapred hvala! :rolleyes:

Neki browseri polako ucitaju animacije a poneke i zaustave se (odustanu posle nekog vremena). Mozda treba da je optimizujes ili probaj sa drugim browserom.

:? Koristim Internet Explorer, sva su mala slova u imenima fajlova, animacija ima samo 30kb, probao sa PC i Mac racunara, ali i dalje nista...
Jos neka ideja?

Da nisi zaboravio da prebacis .fla file zajedno sa .html stranicom pa da on pokusava da dovuce animaciju lokalno sa tvog racunara.

Prebacio sam html i swf fajl, a koliko se ja razumem, fla mu je totalno nepotreban za samu internet stranicu!?! Adresa je www.geocities.com/fiorilearte pa mozete da pogledate. Inace cela stvar je na italijanskom i za sada postoje dve linka "chi siamo" i "eventi", ovaj drugi pravi probleme, dok u prvom koristim deo iste te animacije koji radi bez problema. :?

pa, mozda je ovo resenje: fajl ti se zove "eventi.swf", a u HTMLu je oznacen kao "Eventi.html"... server ocigledno radi pod Unixom, pa je bitna razlika izmedju malih i velikih slova!!!

probaj:
http://www.geocities.com/fiorilearte/Eventi.swf
http://www.geocities.com/fiorilearte/eventi.swf

valjda je to...

ps. vidi moj prvi post u ovom threadu!!! ;)

Probaj prvom frame da ubacis komandu [code:1]play();[/code:1]

Ako nije problem posalji mi na mail fla fajl.

Konacno!

cheers Uspelo!!! Bio je problem sa onim: Eventi>eventi. Koliko sam samo puta proverio imena fajlova, a html kod nisam. U svakoj slucaju, hvala svima na pomoci. Sada na gore navedenoj adresi mozete i da pogledate sta je pisac hteo da kaze. Malo je onako "za devojcice", ali bitno da se profanki svidi ;) Inace moja je samo stranica eventi i logo (onaj cvetic sto se pojavljuje na svim stranama).
Flash-on!

Nazad
Vrh Dno