Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nakon instalacije flash-a 10.2 ni Safari ni Firefox mi ne prikazuju flash sadržaje. Ima li neko ideju zašto , obzirom da Google Chrome radi najnormalnije.
Sram me je da priznam ali je sve proradilo obzirom da je u nekom antivirusnom softveru (ne znam šta ćemi na Macu AV, ali bilje sprečiti nego lečiti) bio uključen banner advertisment filter.
Da ne otvaram novu temu jer je i ovo verovatno banalno pitanje ali danas sam uzeo komp i ne snalazim se. Kako podesiti da prozor u safariju bude otvoren preko celog ekrana, odnosno preko docka. Sada mi dock stoji u podnozju i jedino kad ukljucim da se automatski gasi tada je safari preko celog ekrana.
Hvala na odgovoru i izvini ali sam lose formulisao pitanje. Razvuko sam ja njega ali samo do docka. Hteo bih ja da dock bude skriven i da je prozor preko celog ekrana ali ne umem, hehe
Pa reče da si uključio da ti se Dock "automatski gasi". Samo tako možeš da razvučeš Safari prozor do dna ekrana, a ostaće ti takav samo ako držiš dok skrivenim kad pokreneš Safari.
Dobar je taj click to flash zavrsava posao, ali mi je veliki problem kad pustim flash na youtube vuce preko 80 % procesora na safariu. Koristio sam i html5 on ne vuce procesor ali slika nije bas najbolja( ipak ostajem na html5 , ne vredi ovaj flash), da li je normalno da toliko koristi procesor?