Šta je novo?

FLAC, APE, WAV, WV konvertor

nsAce

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
330
Imam neku muziku u lossless formatu (kao sto naslov kaze flac, ape, wav, wv). Celi albumi su prakticno spakovani u samo jedan od ovih fajlova. Hocu da sve to pretvorim u pojedinacne flac fajlove. Znaci, svaka pesma poseban flac fajl.
Da li postoji konvertor pomocu koga bih mogao da uradim tako nesto?

Medieval cue splitter da podelis taj cue na fajlove, pa dalje ako hoces konverziju onda mozes preko dbpoweramp-a ili switch sound file converter ili bilo koji audio konverter. Ova 2 su meni najbolja, tako da njih najvise koristim.

Treba ti CUE fajl uz taj album koji si skinuo. Ako imas CUE fajl dovoljno je da ga ucitas u foobar i on sam odvaja na numere.

Znam to ali meni treba fizicko odvajanje. Znaci da slusam flac pesme kao mp3 numere.

@Gdin_M
Hvala, probacu.

Foobar. Ubaci u njegov root folder flac.exe, pokreni foobar, otvori CUE fajl ako je zaseban ili ucitaj ove muzičke fajlove ako je CUE ubačen u njih, selektuj sve numere, desni klik, convert i odaberi FLAC kao izlazni format.
Po default-u, dobićes zasebne flac fajlove sa uredno kopiranim tagovima.
Ni LameXP nije loš za konverziju ali ne znam da li podržava CUE fajlove. Ja koristim foobar za ripovanje, playback, konverziju, tagovanje i organizaciju

Nazad
Vrh Dno