Kidades
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.10.2019
- Poena
- 51
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7700 + Noctua dh-14
- Matična ploča
- MSI B550 Tomahawk
- RAM
- G.SKILL 64GB(2x32)/6000MHz/C30
- GPU
- RTX 3090 Founders
- Storage
- Samsung Evo 870 2TB + Toshiba MG08ACA16TE 16TB
- Zvuk
- Logitech G635 + Z333
- PSU
- Evga 850 G6
- Kućište
- Coolermaster MasterBox TD500
- Monitor
- LG32GK850G-B 1440p 165Hz GSYNC
- Miš & tastatura
- Logitech G502X + G213
- Laptop
- Ideapad Gaming 3-15ACH6
- Mobilni telefon
- S21
- Steam
- kidades
- Pristup internetu
- Optički internet
Imam firmu za trgovinu preko interneta i za izdavanje fiskalnih racuna koristim onaj Taxcore zvanicni servis (tap.suf.purs.gov.rs) gde se logujem putem smart card citaca i bezbednosnog elementa i direktno na sajtu pravim racune. Imam i onu esir aplikaciju na telefonu.
Sada planiram da otvorim neku igraonicu u sklopu iste firme kao odvojeni prostor sa posebnom sifrom delatnosti. Koliko vidim, ne mogu da izdajem racune na isti nacin vec mi treba bas fiskalna kasa ili sta oni nazivaju LPFR.
Koja bi mi ovde bila najisplativija opcija? Idealno hteo bih da nastavim da koristim racunar sa citacem kartica i stampacem, znaci samo softver bi mi trebao. Vidim da su najcesce ove galeb android kase sa odrzavanjem od 1200 mesecno. Da li ima neko jeftinije resenje? Besplatno pretpostavljam da nema.
Sada planiram da otvorim neku igraonicu u sklopu iste firme kao odvojeni prostor sa posebnom sifrom delatnosti. Koliko vidim, ne mogu da izdajem racune na isti nacin vec mi treba bas fiskalna kasa ili sta oni nazivaju LPFR.
Koja bi mi ovde bila najisplativija opcija? Idealno hteo bih da nastavim da koristim racunar sa citacem kartica i stampacem, znaci samo softver bi mi trebao. Vidim da su najcesce ove galeb android kase sa odrzavanjem od 1200 mesecno. Da li ima neko jeftinije resenje? Besplatno pretpostavljam da nema.