Šta je novo?

Firmware za Pioneer DVR-112DBK ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeteZvezda

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2007
Poena
301
Imam Problem Sa Pioneerom, Ili Bolje Receno Sa Pioneerima ( :) Imam Ih Dva ). Necitaju Piracke DVD-ove, Ili Brze Narezane DVD-ove. Stavio Sam Na Nih Oficijalni 1.22 Firmware, Ali Se Isto Ponasaju. Interesuje Me Dali Je Neko Imao Slican Problem, I Kako Ga Je Resio. Koji Firmware Je Najbole Da Stavim Na DVR-112DBK?

NAPOMENA:
LG Na Mojoj Masini Te Iste Diskove Guta Bez Problema

Niko Nema Nikakvu Ideju ... Neka Se Jave I Ostali Korisnici Ovog Modela ... Mozda Je To Generalni Problem Sa Svim Pioneerima ... ?!? ...

Ma izgleda da su se Pioneer-i isfušarili malo... Evo imam jednu 112-ticu staru 7-8 meseci i sve čita/reže OK, samo sa rezanjem DVD+RW diskova (različitih proizvođača i samo kada nisu novi, tj. kada već imaju par desetina sesija iza sebe) ima problema, ponekad ih reže OK, ali najčešće pukne i prijavi write error i sl. bez obzira na brzinu rezanja. Isti ti diskovi u 1.5god. staroj 110-tici se režu OK. Oba rezača imaju najsvežije firmware-ove... Probano i sa različitim verzijama Nera i uvek ista priča, dakle nije SW.

Ma kako za 25e maloprodajne cene (dakle oko 20e velikoprodajne, dakle max. oko 15e "fabričke") mogu da naprave i zarade, ima tu i mehanike i elektronike... Deluje i logično da moraju negde da isfušare da bi zaradili...

P.S. za firmware vidi ovde
http://www.pioneer.eu/eur/content/support/support/software.html

Poslednja izmena:
I mene ovo zanima. Da li je ovaj 112 dobar uredjaj ili ne bas tako kako se pricalo?

A ti dete si mnogo bezobrazan za svoje godine.

E sad posto si i mene isprovocirao , i ja moram ne sto da kazem a slozice se mnogi , kad se kao novi clan pridruzujes nekoj online zajednici onda je red da postujes njihove navike i pravila , a jedna od njih koja vazi za internet generalno je da ne pises sa velikim slovima , jel to znaci da vices .
Drugo i moj pioneer istih oznaka se ponasa veoma slicno kao tvoj tj. tesko cita neke diskove rezane na drugim rezacima , dok LG ispod njega cita sve ok ...
I ja bih rekao da je Pioneer resio da stedi i na nekim stvarima gde ne bi trebalo ...
Nazalost mislim da je reklamacija ako je uvaze jedino resenje , mada moze se probati i sa firware-om ali ne verujem da ce puno pomoci...
Pozdrav

Poslednja izmena od urednika:
Tacno.
Firmware nije magicna pilula koja resava sve probleme. To je kao kad bi neko kupio Yuga iz lose serije, koji trosi 10l ulja na 100km, a 20l benzina, pa mu zamenio mirisljavu jelkicu na retrovizoru, sa ciljem da trosi manje.

Poslednja izmena:
U pravu si za firmware, ukoliko je hardware loš tu ništa ne pomaže ali poređenje sa jelkicom je totalno deplasirano, ajde da si bar rekao karburator, karike ili sl. :D
Na žalost sa cenom kojom danas imaju sve se svodi na kupovinu lošeg, lošijeg ili najlošijeg modela, cena nije više pokazatelj. Dok upratimo broj otkaza po seriji oni već izbacili novi model. Mislim da se ovaj model nije baš proslavio po trajnosti. Zato ih maksimalno koristite, ako crknu neka to bude u garantnom roku. :)

@DeteZvezda

bilo koji sledeći post, koji ne budeš pisao po pravopisu, biće ti obrisan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno