Šta je novo?

Firmware za LG GH22NS70

Hvala, ali sam pre desetak dana zamenio LG za LiteOn koji za sada radi kao švajcarac.:)
Kako ti radi sa njim, može li da reže na manje od 8x?

Poslednja izmena:
imao sam problema sa rezanjem xwave dvd-a, a sad još nisam isprobao, inače i ranije mi je rezao na 4x

Hm, čudno, meni nije dozvoljavao, a vidim da se i na netu mnogi žale na to.:trust:

Izgleda da je LG postao tesko sr... od rezaca....Kad sam kupovao rezac nisam hteo da uzmem Samsung jer sam naletao u firmi na ocajna iskustva.Skoro svaki drugi samsung nije radio nikako_Onda sam kupio LG u PIN softu i to model GH22S50.Prvi koji su mi dali sam vratio 1 dan jer nije citao DVD nikako_Onda su mi dali 2 koji nije bio nista bolji.Sto se tice citanja to je OK ali rezanje je bilo uzas.Desavalo mi se da se cuje buffer kao da ce da eksplodira rezac.Jednom mi se desilo da je krenuo da pali buffer i nije mogao da upali nikako.

Onda sam fizicki restart racunar i on je i dalje pokusavao da upali buffer i nije pustao dvd da izbacim(neverovatno ali istinito).Na kraju je poceo da unistava diskove koje reze.Svaki disk koji nareze kad pustim bar 10% su bad sectori i nece da procita dvd.Na kraju sam odneo i taj 2 dvd rezac na reklamaciju i dali su mi danas 3 rezac a to je ovaj iz teme.Prodavac mi je rekao da ce mozda biti i samsung posto nisu imali na lageru ali ipak su mi dal LG.Za sad ovaj 3-ci radi normalno.Narezao sam 5 komada za test i za sad su svi 100%.Koliko ce trajati videcemo.Inace jako slabo rezem diskove tako da mi je ovo neverovatno da dvd rezac nije uspeo ni 100 diskova da nareze...Isto mom drugu isti model je crko rezac za CD a nije ni rezao skoro nikad.

Imam jedan matori pata od pre Hrista i verovali ili ne on reze super samo sto je malo spor.Iimam TEAC na laptopu i odlican je.Ma da mi reze na 4 brzine bio bi zadovoljan samo da radi.Inace sam LG imao CD rezac i mislim da ako ga drug nije bacio da i dalje radi.Pa sam racunao samsung je los , lite-on nisam neki ljubitelj pa kao mozda LG nije tako los.Ali posle ovog iskustva kad ovaj sahranim NIKAD vise LG optika....

Poslednja izmena:
Ja sam imao dosta problema sa rezačem iz naslova, 50% ili više diskova rezanih njime nije bilo čitljivo u standardnim DVD plejerima (probani i Verbatim i drugi brendovi), na par diskova nije moglo ni da krene rezanje (zaglavi na leadin) itd. Uglavnom, nekako se vidi da je ovaj LiteON bolji uređaj barem za sada, videću kako će se pokazati na duže staze. Danas je možda najpametnije uzimati LiteON i Asus (koji je uglavnom LiteON), sigurno nisu na nivou kvaliteta kao nekada, ali su barem po iskustvima koja se mogu pročitati bolji od Samsunga i LG.

Nakon sto sam procitao tvoj post probao sam diskove koje sam danas rezao i moj dvd player cita sve diskove OK.Probao sam svih 5 dvd-ova i rade.Medjutim to sto radi 1 dan ne znaci da ce raditi stalno.I onaj prethodni je radio prvih 2-3 meseca pa je posle poceo da unistava dvd-ove.Ni sam ne znam koliko sam diskova unistio sa tim rezacima.A s obzirom da je 1 dvd 30 din to i nije tako malo para.Ne mogu da verujem da ne mogu da naprave rezac koji ce bar 2 godine da radi.Ispada da ne moze da izdrzi ni 3 meseca.Kad izracunam da mi je ovo 3 dvd rezac za 12 meseci to ispada da je skuplji od 50 evra nego onaj pioneer sto sam imao pre LG-a.

Nazad
Vrh Dno