Šta je novo?

Firmware za Asus MW221u??

dyca

Slavan
Učlanjen(a)
09.11.2005
Poena
304
Moj monitor ima firmware iz Februara..a posto sam citao da su problemi tek reseni sa majskim..zanima me da li mogu nekako da ga update-ujem ??Kupio sam ga u Gigatronu,pa me zanima da li da to od njih trazim ili ne..Hvala unpred

Posto se vec duze vreme zanimam za kupovinu ovog monitor na netu sam na par mesta naleteo na informaciju da flash-ovanje mogu i imaju dozvolu da urade prodavci u tvom slucaju Gigatron. Prosetaj se do njih i pitaj ih! Posto si kupio ovaj monitor mozes lli mi reci koji su tvoji utisci o njemu. Da li se isplati kupovati ovaj model ili ne?

Ja sam presao sa 17" TFT Philipsa, starog tri godine na ovo "cudoviste" i mogu reci da sam prezadovoljan. Na netu sam nasao da ne prikazuje verno boje, i da mu je to otprilike jedina mana. Ja to ne primecujem... Monitor izgleda extra, a da li je po testu sve savrseno, ili da li je Samsung bolji zbog ovoga ili onoga, meni nije bitno. Mislim da su to neprimetne razlike. Ima DVI, i odziv 2ms. Mislim da se isplati i te kako...

Za tu lovu jedini koj moze da mu parira je LG 226wtq..Ovo je odlican monitor i prosto sam prezadovoljan sto sam ga kupio..Sve preporuke..pozz

Vrh Dno