Šta je novo?

Firewire kartice

nidzoica

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2005
Poena
304
Cao, imam neku panasonic-ovu dv kamericu, imam brdo nekih kasetica koje sam hteo da prebacim na komp, koliko sam upucen u povezivanje kamera sa kompom potrebno mi je da imam firewire port na kompu, koji ja nemam. Zanima me postoji li neka kartica da se kupi sa firewire portom i koje su cene takvih kartica? Hvala

<10e, a ima ih svuda bukvalno...

Isti problem muchim ovih dana. Nikako nemoj da kupis karticu sa VIA chip-om jer nece detektovati kameru (provereno za panasonic i sony da ima problema). Isto su mi potvrdili i prodavci u radnjama koji prodaju kartice koje nemaju VIA-in chip. Sutra treba da dobijem karticu sa NEC-ovim chip-om pa cu videti ima li razlike.
Poz!

Ja imam NEC-ovku i dobro je radila dok je nisam zamenio Audigy-jem zbog nedostatka prostora.

Nazalost prodavnica danas nije dobila kartice sa NEC-ovim chip-om. Obecali su mi sutra 100% :)
Ne razumem samo zasto prodaju ono za sta znaju da ne valja. Samo prave problem i sebi i kupcima.

Poz!

Danas sam dobio karticu sa NEC-ovim chip-om i sve naravno radi bez problema.
Poz!

Isti problem muchim ovih dana. Nikako nemoj da kupis karticu sa VIA chip-om jer nece detektovati kameru (provereno za panasonic i sony da ima problema). Isto su mi potvrdili i prodavci u radnjama koji prodaju kartice koje nemaju VIA-in chip. Sutra treba da dobijem karticu sa NEC-ovim chip-om pa cu videti ima li razlike.
Poz!

Da ne ostane ovde kao tvrdnja, ovo prosto nije tačno.

Imao sam (tj. imam još ali je ne koristim) karticu sa VIA čipom (Sweex model) i radio sam sa bar 4 kamere (moja Sony, Samsung, Panasonic i JVC) i sve je radilo kako i treba.

Sada je na ploči isto VIA i sa Sony kamerom nema problema (ostale mi nisu dolazile u ruke skorije).

A to što prodavci ne VIA kartica tvrde da VIA ne valja je baš JAK argument :p

Bla-bla truc :)
OK, ispravka je ta da INTEX-ove kartice sa VIA- chip-om ne valjaju.
Poz!

Intexova je radila sa Sony Hc38 bez problema. Prelaskom an x38 ( Texas Instrument fw kontroler) ostade mi kartica viska.

Nazad
Vrh Dno