@milanbb
Thanks!!!!!😉
@RazbojNick
XP SP2 sa svim do sada izbačenim hotfixevima. Što se tiče brzine, hvala na informaciji, presudiće uporedna cena pci kartice. Mislim da ipak nisi u pravu kada porediš usb 2.0 i fire wire. Preko usb 2.0 sam gubio frameove, tj. frame rate je bio katastrofa, potpuno neupotrebljivo za rad. E, sad, fire wire 400 može da šljaka, ali mi ne daje dovoljan komfor i brzinu, pa sam mislio da sa 800 to rešim. Videću, možda sve ostane na 400, ko zna...
Ako ti je PC spor, sada mozes da uzmes iMac za male pare 😀
RingeRaja je napisao(la):@stormwatch153
Koliko sam ja upućen (neka me neko ispravi ako grešim) fw800 bi trebao da ude solidno brži od fw400, pa tako...
Što se tiče usb 2.0 ja samo iznosim činjenice iz svakodnevnog rada. Možda je to na papiru isto, ali meni realno fire wire radi i brže, ali što kaže delimir i pouzdanije. Stabilan transfer rate, ma sve radi super, jedino sam hteo da probam sa 800 jer mislim da bi mi dao dodatni komfor (dok se prebacuje materijal ne smem da radim ništa, gube mi se frejmovi).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari