Šta je novo?

Firewall za Win7

barakuda111

Cenjen
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poena
169
Koji je dobar firewall, a da radi na Windows 7, 64bit?

Do sada najvise mi je odgovara NetLimiter firewall, ali od kada sam instalirao verziju za win7 nesto me bas i nepita da li sme da pusta programe na internet.

Poslednja izmena:
Tjah, nisam ni ja još nešto našao a da valja.
Probao Comodo i PC Tools, ovaj drugi je malo bolji, ali ima problem sa pamćenjem, recimo, zatraži nešto da ode napolje, ja kažem remember, a onda sutra ponovo isto, ista app, protocol, port...
A gledah kao neki review na netu, oba 2 su bila u vrhu...
Težak mi rastanak od KPF :-(

Ja sam u medjuvremenu nasao problem sa NetLimiter-om. Po default je namesten da firewall sve pusta.
Problem je sto se podesavanje ne nalazi u opcijama programa, gde bi trebalo da bude, vec na glavnom prikazu iznad nalazi se dugme "Zones" i tu se podesi :lupko:

Morao sam sve po redu da kliknem i citam sta radi da bi to nasao.

Sada imam NetLimiter 3.0.0.10.
Mnogo dobra alatka, dobar firewall i pregled svog saobracaja na internetu i u kompjuteru. Tacno znas koliko koja aplikacija vuce kB.

Poz

Jel koristi neko Comodo firewall..?
Rece mi drugar, da se nesto ne slaze lepo sa 64-om.??

Ovaj dodatak ti je nepotreban jer troši sistemsku memorije a sva podešavanja koja nudi možeš da odradiš iz Windows Firewall and Advanced Security što možeš da staviš i kao prečicu na desktopu

Jel koristi neko Comodo firewall..?
Rece mi drugar, da se nesto ne slaze lepo sa 64-om.??

Koristio sam ga u kombinaciji sa Avirom na 64-bitnom Windowsu 7 i bio sam skroz zadovoljan. Nije bilo kocenja, blokiranja konekcije, sve je bilo ok.
Presao sa na licencirani KIS 2011 jer sam ga dobio besplatno, ali mi se par puta desilo da se zastitni moduli ne mogu pokrenuti, pa sam morao ili rucno da ih pokrenem, ili da restartujem racunar. U kombinaciji Comodo + Avira mi se nikada nije desilo nista slicno.

Vrh Dno