Šta je novo?

FireFox problem sa otvaranjem stranica...

• Začetnik teme Začetnik teme popa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

popa

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2003
Poena
619
Iz nepoznatog razloga firefox 1.04 nece da otvara stranice za razliku od IE-a...
Imalo neko objasnjenje za to?

Ako koristis firewall, treba da dozvolis Firefoxu da izadje na net.
Ako ne koristis, onda reinstaliraj Windows 🙂

Nije bilo do firewall-a jer je izlazio vec par dana bez problema....
Mozda si se salio u vezi reinstalacije ali ako mi verujes bas sam to i uradio - mukami je vise od xp-a...pa sam se prebacio na dobri stari 2000...
Pozdrav!

p.s. Inace nemam pojma sta je bio uzrok problema oko firefox-a!
p.s.s.Znam samo da su problemi nastali od kako sam na Verat-ovoj modemskoj vezi - Verat koji ima divnu tehnicku podrsku zbog koje cu sigurno raskinuti ADSL ugovor sa njima - a do uvodjenja istog koristicu InfoSky (plati pa se klati)!

Mala digresija na prvobitan problem sa Firefox-om.
Pitanje sta je sa Veratovim ADSL-om? ......za popa
......a sam bas spremao da u skorije vreme uzmem ADSL kod njih pa moram da pitam.
Je(pcela)ga..........bolje na vreme da pitam nego nakon sto im platim otvaranje naloga pa posle bude nesto.

Prvobitno sam mislio (videvsi naslov thread-a) da je rec o vremenu potrebnom da se Firefox otvori. (Zato sto meni to ponekad potraje.........a vidim i drugima ali sam se pomirio sa tim............hehe)

Pozdrav svima

@pole: ako imas problema sa dizanje ff, pogledaj malo extenzije, mozda ih je previshe (ja sam ima problema na Linux-u i FF, zbog jedne extenzije mi je kochilo prikazevanje teksta na ekranu dok sam kucao na forumu/mail bilo sta u ff. Kad sam obrisao tu ekstenziju sve je islo glatko)

Da, imam. Znao sam da je do toga ali nisam znao da je bas toliko vremena potrebno........
Mislim da to ipak nije problem zbog kojeg bi se lisio neke od perfektnih ekstenzija koje sam
instalirao a ima ih "svega" 18 kom..........hehe............mozda bih "chak" dve mogao da deinstaliram jer ih ne koristim ali ostale su fantastic.....zato.........

Ja nemam nekih slicnih bagova (bar ne primecenih).

U svakom slucaju tenx.

OFFTOPIC:
pazi ne bih da sudim o njihovom ADSL-u jer ga nemam ali je ocigledno da se ljudi iz njihove tehnicke podrske stide da priznaju kako imaju problema sa serverom (ili sta vec...) nego me ljubazno obasipaju informacijama kako nisam dobro podesio proxy i slicne gluposti s obzirom da sebe ipak smatram dovoljno obrazovanim da podesim internet vezu - pa konacno prestanu da se javljaju na telefon posto sam uporan ko magare da bih konacno razgovarajuci sa par ljudi shvatio da ni oni ne mogu da uspostave vezu sa verat-om preko dial - up prikljucka...
Pomislio sam kako ce mi biti kad uvedem njihov ADSL,da li ce mozda biti onako bogobojazljivi kao tehnicka sluzba SBB-a s kojima sam u ljubavi na j**i si mater.

Sto se firefox-a tice - kada sam konacno uspevao iz dvadesetog pokusaja da izadjem na internet sa ocajnom vezom,jedino sam sa IE mogao da otvaram stranice.Iz bezbroj drugih razloga sam se u medjuvremenu presaltovao na 2000 pro i trenutno nemam tih problema.
Hvala vam puno na pomoci!
Pozdrav!

Da.....sve mi je jasno za verat..........ali necu ovde o tome.....

mojne blatis verat heheh radio sam tamo malo duze od godinu dana 🙂
Chuj vazno je da je kod tebe sve dobro hahahha a ako je do njih pa sredice se samo od sebe jednog dana 🙂
ps. jel ti mama govorila da ne kupujesh najjeftinije

Nazad
Vrh Dno