Šta je novo?

FireFox problem sa cache-om

• Začetnik teme Začetnik teme shoma
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

shoma

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2006
Poena
455
Prije par dana sam napravio RAID0 i morao sam da reinstaliram win. Nakon sto sam instalirao sve potrebne programe i uradi tweak-ove koje godinama koristim otkrio sam da mi FF ne ucitava cache pa svaki put ucitava stranicu sa neta. Svasta sam probao ali nikako da ga osposobim. Posto koristim Tab Mix Plus pokusao sam sa njegovim Crash Recovery ali nista. Probao sam par verzija FF sa i bez extenzija koje koristim ali ni jedan nece da ucita stranicu iz cache-a. FF koristim godinama i nikad nisam imao ovaj problem. Probao sam Operu, Google Crome i oni rade ok ali ja sam se navikao na FF pa mi se ne mijenja browser a nisam bas nesto raspolozen da opet reinstaliram win. Svaka pomoc je dobro dosla 🙂

Eto probao sam i da reinstaliram windows ali dzaba opet isto. Nekad hoce da ucita neke stranice iz kesa pa poslije neci ni te nego hoce druge, pa onda nece ni jednu ma loodilo 😀
Sva sreca pa sam naletio na Flock i sto je najbolje na njemu rade extenzije koje koristim u FF. Cak mi izgleda i bolje od samog FF. Pa eto ako neko bude imao slicnih problema eto rijesenja 🙂

Nazad
Vrh Dno