Šta je novo?

Firefox preopterećuje procesor!?

Sale

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2002
Poena
660
U poslednje vreme dešava mi se da Firefox preopterećuje procesor.
Npr. otvorim nekoliko tabova (trenutno otvoren Gmail i 5 Benchforum tabova) i opterećenje procesora varira između 70 i 100%!

Mislio sam da neki od plug-in-ova zeza, ali isto je i u Safe modu, dakle bez ijednog plug-in-a. Takođe isključio sam i firewall i antivirus, da proverim da slučajno oni ne prave neki problem.

Rad na kompu postaje jako zamoran jer je često sve usporeno, a dolazi i čak do potpunog zamrzavanja na nekoliko sekundi.

Mašina je iz potpisa, a Firefox verzija 2.0.0.14.

Jel ima neko slične probleme ili ideju kako ovo da rešim, pošto mi se ne radi upgrade mašine zbog web browsera? :mad:

Inače komp najnormalnije radi i nema zakucavanja i pucanja, niti sam primetio bilo kakav problem u drugim aplikacijama.

nema razloga za tolikim opterecenjem, imam slabiju masinu od tvoje i FF poludi tek kada otvorim 20ak tabova

probaj da ga uninstall/install pa vidi sta ce onda da se desi. i proveri komp sa ad-aware

Problem rešen instalacijom najnovijeg Flash-a, sad opterećenje procesora na prelazi 15%.

I meni se to desavalo sa ff3 beta 5, kao i sa RC2 verzijama.
Definitivno sa samo nekoliko tabova otvorenih i ne vezano za snagu kompa.
Ako to resava najnoviji flash, strava. Vec sam im pisao o problemu, ali nisu odgovorili.

Hvala.

Meni se to desavalo i na jednom jedinom tabu, definitivno je u pitanju Flash animacija... (bar sam tako ja zakljucio iz par slucajeva, mada opterecenje nije prelazilo 50%)

Nazad
Vrh Dno