Šta je novo?

FIREFOX pitanje! ...nesto u vezi ...Mu Documents/USER/Local Settings/TEMP/Plugin

RocK-Ker

Slavan
Učlanjen(a)
27.12.2004
Poena
309
XP SP3 - FIREFOX Browser v35.0.1 - Primetio sam, da pri otvaranju nekih WEB stranica ... da se Dir "plugin" uvek utrpava u .../My Documents/User/Local Settings/Temp/...Ne bi to meni zasmetalo da sve radi normalno, medjutim, to koci i sve radi kilavo, blokira, secka a nekad ucitava stranicu do vecnosti i ne ucita je uopste? Ja ga redovo brisem i to mi se vise smucilo! Cim obrisem taj "plugin" dir ...odmah sve proradi kako treba!? ...medjutim, on se stalno kreira ali se nikad ne uklanja sam!?

...pa, ...ako neko moze da mi objasni:
Koja aplikacija pravi taj prazan "plugin" folder, sta se ustvari dogadja u tom folderu, da li je moguce da se negde u FF "about:config" to onemoguci ili mora tako da bude!? ...ili to mozda pravi neki Add-ON? ...izludjuje me vise to ...toga nije bilo ranije!
...davno je FF ubacivao tz. "plugin container.exe" u Task Manager koji je pravio slicna sra*a!

Poslednja izmena:
ISPRAVKA: Naziv problematicnog foldera je "PLUGTMP" ...a ne kako sam pogresno napisao "plugin"!!! :)

HVALA! Probacu taj FF. :) ...skinuo sam i portable verziju pa cu prvo nju da isprobam!

Vrh Dno