Šta je novo?

Firefox PicLens

• Začetnik teme Začetnik teme Dorry
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dorry

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2004
Poena
720
1091727-cc0_mid.jpg

PicLens instantly transforms your browser into a full-screen 3D experience for viewing images across the web. Our new interactive "3D Wall" lets you effortlessly drag, click, and zoom your way around a wall of pictures for an extraordinary viewing experience. The new search box lets you search the Web in full-screen using Google, Yahoo, SmugMug, Flickr, Photobucket, and DeviantArt. Just type a query and view all the results in the PicLens wall.

"Visually, the results are stunning. This Firefox plugin is going to find a lot of fans very, very quickly." - Review on Techcrunch.com

Piclens is currently works on:

* Flickr, Smugmug, DeviantArt, Photobucket, Picasa
* Facebook, MySpace, Bebo, Hi5, Friendster
* Image search on Google, Yahoo, Ask, Live, and AOL
* A growing number of Media RSS-enabled web sites

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5579

Stvarno je extra dodatak,3D Wall odlicno izgleda!Testirao sam ga na Google Image search i radi savrseno(bez ikakvih usporenja...)!

Poslednja izmena:
Stvarno je odlican add on, samo ne mogu da se sacuvaju slike, desnim klikom ili kako god, bedak.
Cak su i opcije za njega zakljucane.

Probao da ga instaliram na verziju 2.0.0.11. Nakon restarta Firefox-a, nema ga medju addons. Probao jos jednom i nista. Otisao na google image i opet isto.
NE RADI! 🙂

Na officielnoj stranici pise 'Firefox: 2.0 – 2.0.0.*' ...Izgleda da nisu uzeli u obzir verziju 2.0.0.11 😉

Poslednja izmena:
Ja sam ga imao na 2.0.0.11 i sada na 2.0.0.12 i radi normalno.

Inace, extra addon, samo jos na desni klik na otvorenu sliku da dodaju Save opciju i savrseno 🙂!

Definitivno nesto sa tvojim FF nije kako treba, i meni je radio na 2.0.0.11

Poslednja izmena:
Hvala, Dorry. Izuzetno vizuelno osveženje i korisna ekstenzija...

Evo skinuo sam ponovo i sada radi. Izgleda fantasticno. Hvala Dorry.

Poslednja izmena:
Jedna rec: Wow.

@stoske super extenzija

@all imam jedan "problem" kada izlazim iz piclensa treba mu sekund-2 da izadje,znaci pojavi se onaj crni ekran kao pri promeni rezolucije,da li neko zna zasto?

Stvarno extra izgleda i radi brzo i bez problema !

@stoske super extenzija

@all imam jedan "problem" kada izlazim iz piclensa treba mu sekund-2 da izadje,znaci pojavi se onaj crni ekran kao pri promeni rezolucije,da li neko zna zasto?

Kod mene nema tog problema, da li si probao da reinstaliras extenziju.

Super fora kod Coolirisa je opcija Add to Stack.

Stvarno extra izgleda i radi brzo i bez problema !
strik!
samo imam jedan bug: kad dobijem 1 veliku i ispod 10ak malih slicica, ako kliknem na malu, otvara prvu desno do nje, a ne tu. Kao da kalibracija ne valja (ili sto imam widescreen ili ko zna sta je?)...

Nazad
Vrh Dno