Šta je novo?

Firefox nevidljivi tekst u menijima

Dmjenk

Slavan
Učlanjen(a)
07.03.2007
Poena
330
Ima li neko ideju zasto se ovaj glupi firefox ovako gubi kod mene od juce, ukljucim komp pokrenem firefox kad ono sve nevidljivo... uninstal ga pobrisem registry sa ccleanerom pa instaliram 19.0.2 stable verziju kad ono isto.

[YOUTUBE]n_JMLY3U8R8[/YOUTUBE]

Možda ti je neka tema pobrkala boje. Ako možeš da stigneš do tools i options imaš nameštanja za fontove i boje. Ako ne možeš da vidiš to onda napiši u address baru "about:config" pa potraži nameštanja fontova i boja. Takođe pod help imaš troubleshooting information gde u gornjem desnom uglu ima "Reset Firefox", to bi trebalo da dovede default na sve.

aboutconfig umesto liste opcija mi izbacuje sve prazno, sto se tice fontova i boja sve je po defaultu uporedjivao sam na drugom kompu, reset firefox takodje nije pomogao... jedino da reinstal windows :/
jos neki predlog?

Neverujem da je prazno samo slova iste boje kao pozadina. Neznam šta dalje sem da možda probaš da ubaciš neku drugu temu koja menja sve.

Probaj ovo, ne znam kako da resis, FF koristim samo kad moram, nije mi bas bliska.

aboutconfig umesto liste opcija mi izbacuje sve prazno, sto se tice fontova i boja sve je po defaultu uporedjivao sam na drugom kompu, reset firefox takodje nije pomogao... jedino da reinstal windows :/
jos neki predlog?
about:config

A drugo kad ćete više shvatit da reinstalacija windowsa nije rešenje nego problem. Hvatate se za reinstalaciju OS kao prvo rešenje bilo kog problema na koji naiđete. Sistem reinstalairaj samo kad imaš problem sa sistemom i to samo ako nema drugih načina za oporavak

Kao treće za dubinsko brisanje podešavanje ti treba nešto jače od cc tipa www.revouninstaller.com/

Kao četvrto il iprvo baco pogled na temu https://support.mozilla.org/sr-CYRL/questions/935123

resio sam problem instaliranjem beta verzije...

Vrh Dno